Annick Bongers.
Volledig scherm
PREMIUM
Annick Bongers. © VIER

TV-bazen over de impact van corona - DEEL 3. Annick Bongers van VIER: “De enige zekerheid die we hebben, is dat er geen zekerheid is”

TVDe coronacrisis heeft een zware impact, en dat geldt ook voor de televisiesector. De zenders zien hun zomerprogrammatie helemaal in het water vallen door uitgestelde opnames en afgelaste programma’s. In deze reeks spreekt onze journalist Mark Coenegracht met de netmanagers van VTM, VRT en VIER over de gevolgen van de coronacrisis voor de zomermaanden. Vandaag: VIER-programmabaas Annick Bongers, die zegt dat er voorlopig geen enkele zekerheid is over de toekomst in tv-land. “En dat is frustrerend!”

 1. TV-bazen over de impact van corona - DEEL 1. Olivier Goris van VRT: “Ik hou er rekening mee dat we de komende zes maanden geen seconde fictie draaien”
  PREMIUM
  TV

  TV-bazen over de impact van corona - DEEL 1. Olivier Goris van VRT: “Ik hou er rekening mee dat we de komende zes maanden geen seconde fictie draaien”

  De coronacrisis heeft een zware impact, en dat geldt ook voor de televisiesector. De zenders zien hun zomerprogrammatie helemaal in het water vallen door uitgestelde opnames en afgelaste programma’s. In deze reeks spreekt onze journalist Mark Coenegracht met de netmanagers van VTM, VRT en VIER over de gevolgen van de coronacrisis voor de zomermaanden. Vandaag: VRT-netmanager Olivier Goris, die veel gaten moet opvullen met herhalingen, en herhalingen van herhalingen. “Willen of niet, de kijker zal dat straks zien en voelen.”
 2. TV-bazen over de impact van corona - DEEL 2. Davy Parmentier van VTM: “Hoe het straks verder moet, weet vandaag nog niemand”
  PREMIUM
  TV

  TV-bazen over de impact van corona - DEEL 2. Davy Parmentier van VTM: “Hoe het straks verder moet, weet vandaag nog niemand”

  De coronacrisis heeft een zware impact, en dat geldt ook voor de televisiesector. De zenders zien hun zomerprogrammatie helemaal in het water vallen door uitgestelde opnames en afgelaste programma’s. In deze reeks spreekt onze journalist Mark Coenegracht met de netmanagers van VTM, VRT en VIER over de gevolgen van de coronacrisis voor de zomermaanden. Vandaag: VTM-creatief directeur Davy Parmentier, die elke dag moet puzzelen aan allerlei programmaschema’s. En vooral elke dag weer bijsturen, aanpassen, schrappen en veranderen.