Tristan Swennen
Volledig scherm
Tristan Swennen © VTM

Tristan uit ‘Boer zkt vrouw’ zit op een roze wolk: “Ik ben smoorverliefd”

TVTristan Swennen (27) kreeg het emotioneel zwaar te verduren in ‘Boer zkt vrouw’. Lucas was uiteindelijk de uitverkorene voor de boer, maar de ware liefde mocht het helaas niet zijn. Na twee jaar heeft de boer nu heugelijk nieuws: “Ik kan met veel blijdschap melden dat ik een nieuwe vriend heb”, klinkt het in ‘Dag Allemaal’.

1 reactie

 • Guido Verlinden

  1 maand geleden
  Stopt daar toch mee aub.!!
 1. Warner Bros Discovery gaat streamingdiensten HBO Max en discovery+ samenvoegen (maar nog altijd geen spoor van ‘Batgirl’)
  TV
  1

  Warner Bros Discovery gaat streaming­dien­sten HBO Max en discovery+ samenvoe­gen (maar nog altijd geen spoor van ‘Batgirl’)

  Entertainmentbedrijf Warner Bros Discovery gaat zijn twee streamingdiensten HBO Max en discovery+ samenvoegen. Dat wil het fusiebedrijf, dat ontstond door het samenvoegen van de entertainmenttak van AT&T en mediabedrijf Discovery Networks, volgend jaar gaan doen in de Verenigde Staten en daarna in andere landen. Tegelijkertijd denkt de onderneming aan een gratis versie van zijn streamingdienst met reclames net als branchegenoot Netflix.