RV
Volledig scherm
PREMIUM
© RV

Tristan uit ‘Boer Zkt Vrouw’ over ‘zijn’ Lucas: “Ik vroeg hem: hoe mooi zou het zijn als we zonder gêne onze liefde kunnen tonen?”

TVOf hij en zijn uitverkorene Lucas intussen nog een koppel zijn, mag nog niet verklapt worden. Maar dat het er tijdens de afleveringen bijzonder liefdevol aan toeging, konden alle ‘Boer Zkt Vrouw’-kijkers met hun eigen ogen al aanschouwen. “Maar ik moet zeggen: er was een enorm verschil ­tussen Lucas mét en zónder camera”, klinkt het nu bij boer Tristan. Zit er misschien een haar in de boter?

2 reacties

 • NICK THYS

  10 maanden geleden
  @joan Oké, het is waar wat je zegt maar komaan... ik ben een 31jarige gay en heb totaal geen verkeerd beeld van de Belgische maatschappij tegenover holebi’s. Zolang we praten over het feit dat we gelukkig zijn dat we aanvaard worden, zullen we zelf nooit aanvaard worden. Tijden zijn al lang veranderd. Peace ✌️
 • Joan Lute

  10 maanden geleden
  Het doet ons als 10jaar enorm gelukkig gehuwde mannen zo een deugd dat tv zenders ook aandacht aan deze mensen besteden zonder enige stigmatisering. Dit helpt heel goed om de wereld te laten zien dat wij helemaal niet zo verschillende zijn en dat eeuwige oprechte trouwe liefde tussen mannen of tussen vrouwen perfect mogelijk is in tegenstelling tot het minder realistische maatschappelijke beeld gevormd door de tijd in het verleden.
 1. Marthe en Hanne over zoektocht naar nieuw K3'tje: “Gerustgesteld na eerste aflevering, juiste persoon gaat er wel tussen zitten”
  Play

  Marthe en Hanne over zoektocht naar nieuw K3'tje: “Gerustge­steld na eerste aflevering, juiste persoon gaat er wel tussen zitten”

  Vanavond is het de tweede aflevering van ‘K2 zoekt K3'. De zoektocht gaat verder naar het nieuwe K3'tje. Ook Marthe en Hanne beslissen mee wie hun nieuwe collega wordt. Ze kijken naar de audities in een gouden kooi. “Af en toe dachten we, die zien we echt bij ons in de auto zitten”, vertelt Marthe aan VTM NIEUWS. Een favoriet is er nog niet, maar de twee K3'tjes zijn wel gerustgesteld na de eerste aflevering. “De juiste persoon gaat er wel tussen zitten.”