Katie/Monkey als Marcel, David Schwimmer als Ross Geller, Lisa Kudrow als Phoebe Buffay, Matthew Perry als Chandler Bing Courteney Cox als Monica Geller.
Volledig scherm
Katie/Monkey als Marcel, David Schwimmer als Ross Geller, Lisa Kudrow als Phoebe Buffay, Matthew Perry als Chandler Bing Courteney Cox als Monica Geller. © NBC via Getty Images

Trainer neemt het op voor aapje uit ‘Friends’ na uitspraken David Schwimmer: “Hij had duidelijk een probleem”

TVTijdens de ‘Friends’-reünie grapte David Schwimmer (54) dat zijn vervelendste tegenspeler in de serie het aapje was dat Marcel speelde. Die opmerking is behoorlijk in het verkeerde keelgat geschoten bij de trainer van de kapucijnaap, Mike Morris.

 1. Marthe en Hanne over zoektocht naar nieuw K3'tje: “Gerustgesteld na eerste aflevering, juiste persoon gaat er wel tussen zitten”
  Play

  Marthe en Hanne over zoektocht naar nieuw K3'tje: “Gerustge­steld na eerste aflevering, juiste persoon gaat er wel tussen zitten”

  Vanavond is het de tweede aflevering van ‘K2 zoekt K3'. De zoektocht gaat verder naar het nieuwe K3'tje. Ook Marthe en Hanne beslissen mee wie hun nieuwe collega wordt. Ze kijken naar de audities in een gouden kooi. “Af en toe dachten we, die zien we echt bij ons in de auto zitten”, vertelt Marthe aan VTM NIEUWS. Een favoriet is er nog niet, maar de twee K3'tjes zijn wel gerustgesteld na de eerste aflevering. “De juiste persoon gaat er wel tussen zitten.”
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 3. Staande ovatie voor Arthur na black-out en Soleil wist niet dat hij auditie moest doen: dit was ‘Belgium’s Got Talent’
  Play
  TV
  4

  Staande ovatie voor Arthur na black-out en Soleil wist niet dat hij auditie moest doen: dit was ‘Belgium’s Got Talent’

  Een rollercoaster van emoties in de derde voorronde van ‘Belgium’s Got Talent’ vrijdagavond. Ruth Beeckmans (39) had de slappe lach, An Lemmens (41) was diep geraakt na een emotionele act, Bart Peeters (61) pinkte voor het eerst een traantje weg en Davy Parmentier (38) kroop op de jurydesk van enthousiasme. Ook voor de kandidaten zorgde het imposante podium voor extra stress. Zo dreigde een black-out de 22-jarige Arthur te nekken.