Frances Lefebure in 'F*** You Very Very Much'
Volledig scherm
Frances Lefebure in 'F*** You Very Very Much' © Caviar / Streamz

Trailer van nieuwe Streamz-reeks ‘F*** you very, very much’ toont het ontspoorde leven van drie dertigers

TVFrances Lefebure (32) speelt de hoofdrol in de nieuwe Streamz-reeks ‘F*** you very, very much’, vanaf 1 augustus te bekijken op het streamingplatform. Haar personage, An, gooit na één foute, uit de hand gelopen wilde nacht haar hele leven overhoop. 

 1. Dominique Persoone laat tattoo zetten én verklapt zijn zichtrekening in ‘Waarheid, Durven of Doen’: “Als ze zeggen dat ik iets niet durf...”
  Play
  PREMIUM
  TV
  6

  Dominique Persoone laat tattoo zetten én verklapt zijn zichtreke­ning in ‘Waarheid, Durven of Doen’: “Als ze zeggen dat ik iets niet durf...”

  Je hebt er die een tv-programma serieus nemen, en dan heb je Dominique Persoone, die nog een stapje verder gaat. In het nieuwe ‘Waarheid, Durven of Doen’ op VTM gaat de Brugse chocolatier zo ver voor de winst dat hij een tatoeage laat zetten. “Wat het ook is, ik smijt me altijd”, zegt Persoone, die in het programma ook het bedrag op zijn zichtrekening verklapt. “Het was toen meer dan er gemiddeld opstaat.”
 2. Jan Dewyngaert en zoon Klaas brengen samen verslag uit van Spelen: “De eerste twee weken mogen we zelfs de straat niet op”
  Showbizz

  Jan Dewyngaert en zoon Klaas brengen samen verslag uit van Spelen: “De eerste twee weken mogen we zelfs de straat niet op”

  Een tijdverschil van zeven uur of niet, VTM-sportjournalist Jan Dewyngaert (61) is elke middag en avond present in het ‘VTM Nieuws’. Live vanuit Tokio voor zijn vijfde Olympische Spelen al. Voor het eerst wordt hij daarbij geholpen door zijn zoon Klaas (26), sportjournalist én cameraman. Die noemt zijn vader op het werk liefst “kameraad” of “ouwe”. “Ik kan echt geen Jan zeggen”, verduidelijkt hij. Jan lacht. “Ik heb het liefst dat hij ‘baas’ zegt. (knipoogt)