Trailer van Bill Cosby-docu belooft nieuwe onthullingen: “Veel mensen waren op de hoogte van z'n daden”

TVOp het Amerikaanse Sundance Film Festival gaat deze week een nieuwe docureeks in première over Bill Cosby (84). De eerste trailer toont hoe de serie de opmars, maar ook de ondergang van de acteur in beeld brengt. Cosby is al meermaals beschuldigd van seksueel misbruik. In 2018 werd hij hiervoor veroordeeld tot een gevangenisstraf, maar intussen is de acteur weer op vrije voeten.

2 reacties

 • Peter Hens

  4 maanden geleden
  Amerika..het land waar alles kan, als je maar geld hebt!
 • Gerda Haubourdyn

  4 maanden geleden
  Heeft zoveel films op zijn palmares staan, en toch gaat hij zo een toer op. Het is absoluut geen mooie man maar nog veel minder een mooie mens. Ik zap weg als hij op tv komt. Kan zijn kop niet zien zonder aan zijn escapades te denken.
 1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.