Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe

TVDe trailer voor de zevende aflevering van HBO-serie ‘House of the Dragon’ toont de eerste beelden van wat een zeer intense aflevering blijkt te worden. Het begint met de nasleep van de vurige dood van Laena Velaryon. Maar daar blijft het niet bij. Want er wordt ook een draak vermist en er lijken dodelijke allianties te zijn gevormd terwijl de spanningen in Westeros hun hoogtepunt bereiken.

2 reacties

 • maarten mouton

  2 maanden geleden
  Meest over gewaardeerde tv show die ik ooit gezien heb. Saaie karakters, weinig actie, slechte dialogen. Als grote fan van Game of thrones ben ik helaas met house of dragons gestopt. Investeer een volgende keer in een beter verhaal en een beter script. 2 tijdsprongen en nieuwe acteurs voor hetzelfde personage helpen er ook niet aan.
 • bart vansteenkiste

  2 maanden geleden
  ik zeg niet dat house of the dragons slecht is , maar het kan niet tippen aan games of thrones eerste 10 afleveringen . ook al zijn er in house of the dragons nu iets meer eerder draken , als u alles op een rij zet hoe alles aan elkaar hangt en in beeld is gebracht is games of thrones van een veel hoger gehalte .
 1. MEDIAWATCHERS. “Imke Courtois lijkt wel een excuustruus voor Sporza”
  22

  MEDIAWAT­CHERS. “Imke Courtois lijkt wel een excuus­truus voor Sporza”

  Het WK in Qatar draait op volle toeren en dat merk je ook op je televisiescherm. Je kan bij de openbare omroep Koning Voetbal moeilijk ontlopen en dus kijken ook onze Mediawatchers naar de wedstrijden en ‘Villa Sporza’. HLN-televisiejournaliste Desna Lespinoy vindt het een gemiste kans dat de studiotafels opnieuw vooral door mannen worden gevuld. “Imke Courtois mag dan wel presenteren, maar dan alleen wanneer weinig mensen kunnen kijken. Ze lijkt wel de excuustruus van Sporza”, aldus Lespinoy. Beluister de volledige aflevering van HLN-podcast ‘De Mediawatchers’ hierboven.
 2. Geena Lisa (50) na 22 jaar ontslagen bij VRT: “Mijn ontslag geeft me de kans om voluit voor mijn passie te gaan”
  BV
  68

  Geena Lisa (50) na 22 jaar ontslagen bij VRT: “Mijn ontslag geeft me de kans om voluit voor mijn passie te gaan”

  Net als tientallen andere collega’s, kreeg ook Geena Lisa Peeters (50) slecht nieuws te horen bij de VRT. “Ik neem ook gedwongen afscheid. Geen plaats voor een interne coach bij VRT”, schreef het schermgezicht op Facebook. “Ik ben dankbaar voor de vele prachtige jaren”, laat ze weten in een eerste reactie. Geena Lisa was 22 jaar lang in dienst bij de VRT en was vooral bekend als omroepster en presentatrice van programma’s als ‘Fata Morgana’.