Willy Sommers, dochters Annemie en Luna en kleindochter Flynn.
Volledig scherm
Willy Sommers, dochters Annemie en Luna en kleindochter Flynn. © Play4

Traantjes in ‘Willy De Musical’: dochters en kleindochter verrassen zanger met ontroerende ode

TVWilly Sommers (69) krijgt donderdagavond z’n eigen musical en daarin is een belangrijke rol weggelegd voor z'n dochter Annemie. De twee hadden jarenlang geen contact, maar intussen hebben ze een goede band. Annemie vertelt onder andere aan James Cooke hoe ze destijds ontdekte dat Willy haar papa was. Als kers op de taart volgt er een ontroerend eerbetoon op de tonen van ‘Formidable’ van Stromae.

0 reacties

 1. Vijf boeren, zes kusmomenten: Cupido draait overuren in ‘Boer zkt Vrouw’
  Play
  TV

  Vijf boeren, zes kusmomen­ten: Cupido draait overuren in ‘Boer zkt Vrouw’

  Zondagavond werd duidelijk wat aardappelboer Kim aan Dina wou vertellen na zijn romantische trip met Ginny in ‘Boer zkt vrouw’. In de vorige aflevering kregen we al te zien hoe Kim naar Dina belde na uitje met Ginny en dat voorspelde alvast weinig goeds. Vanavond kwamen de kijkers uiteindelijk te weten hoe de vork echt in de steel zat. “Het is toch niet wat ik had verwacht. Het was een romantisch weekend en we moesten daar iets moois van maken, maar ik heb er niet 100% van kunnen genieten omdat ik met twijfels in mijn hoofd zat”, biecht Kim op.
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  4

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.