Onder andere dr. Sabine Maes, dr. Erika Peeters en prof. dr. Filomeen Haerynck zijn te zien in het nieuwe seizoen van ‘Topdokters’.
Volledig scherm
Onder andere dr. Sabine Maes, dr. Erika Peeters en prof. dr. Filomeen Haerynck zijn te zien in het nieuwe seizoen van ‘Topdokters’. © Play4

Topvrouwen heersen in nieuw seizoen van 'Topdokters’

TVZeven nieuwe dokters, onder wie vijf topvrouwen, zorgen in een kersvers seizoen van de Play4-klassieker ‘Topdokters’ alweer voor een unieke blik achter de schermen van de medische wereld. Elk met hun eigen specialisatie en passie.

3 reacties

 • Ronny Gyles

  2 maanden geleden
  Monique Moens, iedereen is echt belangrijk. Deze topdokters hebben zich als eigen doel gesteld om de onvolmaaktheid van de mens zo mogelijk te verbeteren en ongemakken te verzachten. Ze cijferen zichzelf hiervoor zelfs weg. De mensen die de technische kant (toestellen enz...) verzorgen hiervoor en bij uitbreiding de hele elektronische sector bijvoorbeeld zijn voor hen ook echt belangrijk, net zoals de mensen die dagelijks voor Uw voeding enz. zorgen. Echt allemaal belangrijk.
 • Daniel Nicolas

  2 maanden geleden
  Hoog tijd om bij dokters en leerkrachten een quota in te voeren.
 • Monique Moens

  2 maanden geleden
  Voor iedereen in de zorg ook voor deze artsen: Merci met de grote M Goed dat er mensen zijn zoals jullie. Mensen die echt belangrijk zijn.
 1. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"

 2. Staf Coppens maakt zijn debuut op het ijs maar dat loopt minder vlot dan verwacht
  Play
  Camping Coppens

  Staf Coppens maakt zijn debuut op het ijs maar dat loopt minder vlot dan verwacht