'Reizen Waes Nederland'
Volledig scherm
'Reizen Waes Nederland' © vrt

Tom Waes over de grens al te zien in ‘Reizen Waes: Nederland’

TVTom Waes trok voor ‘Reizen Waes: Nederland’ naar onze Noorderburen. Daar zal hij vanaf vandaag al te zien op zender NPO3. Wij zullen nog tot december moeten wachten om hem aan het werk te zien. 

0 reacties

 1. Peter Vanlaet in ‘Liefde voor muziek’-special: “Soms vind je makkelijker steun bij iemand die verder van je af staat”
  Play
  TV

  Peter Vanlaet in ‘Liefde voor mu­ziek’-special: “Soms vind je makkelij­ker steun bij iemand die verder van je af staat”

  Muziek heelt alle wonden. En daarom is er ook dit jaar een special van ‘Liefde voor muziek’ voor Rode Neuzen Dag. Peter Vanlaet (54) maakt daarin een nummer voor de worstelende twintiger Annelies. De zanger weet als geen ander hoe je als tiener alle steun van buitenaf kan gebruiken. “Ik worstelde als tiener met de scheiding van mijn ouders, op mijn stageplaats in de bakkerij kwam ik thuis.”
 2. Voor het eerst dit seizoen eindigt finale nog eens spannend op een 1-0 eindscore: Dit was 'De Slimste Mens’
  Play
  TV

  Voor het eerst dit seizoen eindigt finale nog eens spannend op een 1-0 eindscore: Dit was 'De Slimste Mens’

  Niks gemakkelijk strategisch laten zakken om dan de tegenstander in de finale uit te schakelen. Eindelijk was er nog eens een ‘good old’ finale waarbij een finalist welgeteld één seconde had om een goed antwoord te bedenken. En dat nog deed ook. Waardoor de onbekende Anthony Nti, een beloftevol regisseur én een leuke, grappige gast, concurrent en comedian Dena Vadhani weer naar de vergetelheid stuurde. Acteur Jeroen Perceval, opnieuw bijwijlen de flauwe plezante en lichtjes irritant, won.