Joel Hoylaerts / Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Joel Hoylaerts / Photo News

Tom Waes op de set van 'Het verhaal van Vlaanderen’: “Ik ben allicht de meest geteste mens van het land”

TV“Het mooie aan zo lang in het vak zitten is dat je jezelf altijd kan heruitvinden.” Na 'Undercover' en 'Reizen Waes Vlaanderen' werkt Tom Waes (52) alweer aan een groot project. Daarvoor combineert hij zijn skills als acteur en presentator. Voor een nieuwe Eén-reeks wordt hij de man die 'live' de geschiedenis van Vlaanderen sinds de eerste homo sapiens ontdekt. Wij brachten een bezoek aan de coronaproof set en spraken met Tom, die ook vertelt hoe het verder moet met ‘Reizen Waes’ en ‘Undercover’.

1 reactie

 • Marlene De Smedt

  1 jaar geleden
  Waarschijnlijk nog eens Vlaamse zelfverheerlijking en navelstaren in deze serie. Doe mij maar reportages zoals die van Arnout Hauben die zowel de taalgrens als de landsgrens al eens overschrijdt en ons eens iets toont buiten onze kerktoren.
 1. Onmiddellijk een schot in de roos: Milan verovert het hart van elke coach in ‘The Voice’ met 'No Time To Die’
  Play
  TV

  Onmiddel­lijk een schot in de roos: Milan verovert het hart van elke coach in ‘The Voice’ met 'No Time To Die’

  Kersvers talent, aanstekelijke optredens en twee nieuwe coaches. Vrijdagavond ging het achtste seizoen van ‘The Voice van Vlaanderen’ van start. De blind auditions waren een succes, in het bijzonder voor Milan. Met zijn breekbare stem wist hij alle juryleden vanaf de eerste noten te overtuigen. “Voor zulke stemmen ben ik coach geworden", glundert Mathieu Terryn.