Tom Waes in het Koninklijk Salon in Brussel-Centraal.
Volledig scherm
Tom Waes in het Koninklijk Salon in Brussel-Centraal. © © VRT

Tom Waes ontdekt verborgen ruimte in station Brussel-Centraal: “De koning kan deze plek elk moment opnieuw opeisen”

TVTom Waes (52) trekt zondagavond op verkenning door onze hoofdstad in ‘Reizen Waes: Vlaanderen’. In de catacomben van het station Brussel-Centraal doet hij alvast een opvallende ontdekking. Hij stoot er namelijk op een geheime ruimte die niet gekend is bij het grote publiek.

21 reacties

 • dieter devreze

  2 jaar geleden
  Wat een ontstellend zwakke reeks en het laat me met andere ogen naar de andere Reizen Waes kijken. Behalve de grootste sigaar, had ik over elk item ooit al een reportage in het brave Vlaanderen Vakantieland gezien, of iets in de krant gelezen. Begane paden betreden noem ik dat. Komt ervan als je alleen Vlaanderen als je land beschouwd. Mocht hij Wallonië erbij genomen hebben, hadden we misschien wel minder bekende dingen gezien.
 • Marc Devuldere

  2 jaar geleden
  Klopt volledig Tyl Sachs. MIVB rijdt ook niet meer door Molenbeek omdat hun bussen voortdurend met stenen bekogeld worden.
 • tyl sachs

  2 jaar geleden
  Wat een hersenspoeling. Zondagavond Molenbeek is fantastisch het is allemaal niet waar wat er over verteld wordt. Waes gaat voortaan zelfs zijn groenten gaan kopen in Molenbeek. Hij zal wel met de auto moeten gaan. Maandagmorgen Radio 1 : de Lijn stopt met busvervoer in Molenbeek want ze worden teveel aangevallen
 • Walter De Vuyst

  2 jaar geleden
  Aangenaam programma om kennis te maken met Vlaanderen en het Brussels gewest .
 • willem merken

  2 jaar geleden
  Als ik mij goed herinner heeft de VRT dat al uitgezonden in boeketje Vlaanderen of was het Vlaanderen vakantieland?
 1. Tom Waes is eindelijk verlost van de wroeging die hem jarenlang kwelde: “Ik heb met scha en schande geleerd dat je moet investeren in een relatie”
  PREMIUM
  Showbizz

  Tom Waes is eindelijk verlost van de wroeging die hem jarenlang kwelde: “Ik heb met scha en schande geleerd dat je moet investeren in een relatie”

  Nieuwe, verrijkende inzichten. Tom Waes (52) doet er elke week wel op in ‘Reizen Waes: Vlaanderen’, onder het alziende oog van 1,8 miljoen kijkers. Maar ook daarnaast staat Tom graag stil bij het leven. Hoe langer hoe meer zelfs. En soms leidt dat tot bevrijdende gedachten, zoals recent toen hij zijn kinderen iets wilde opbiechten: “Eindelijk is die knoop uit mijn maag.”
 2. Willy Naessens bouwt eigen kerkje in Frankrijk: “Als je kanker hebt gehad, zou je alles doen”
  Play

  Willy Naessens bouwt eigen kerkje in Frankrijk: “Als je kanker hebt gehad, zou je alles doen”

  In de HLN Original ‘Het Vakantiehuis’ trekt Birgit Van Mol naar het 19e eeuwse kasteel van bouwmagnaat Willy Naessens in Normandië. Op zijn vakantiedomein liet Willy ook een kerkje bouwen uit dankbaarheid omdat hij genas van kanker. “Er stond eerst een oude kerk, maar die is ingestort tijdens de renovatie. Ik heb dan maar een nieuwe gebouwd”, klinkt het. Bekijk hieronder de volledige aflevering.