Kristof Ghyselinck
Volledig scherm
PREMIUM
© Kristof Ghyselinck

Tom Waes is straks opnieuw de publiekstrekker van het najaar: “Kijkcijfers blijven de waardemeter of je ‘het’ nog hebt”

TVNog even en het najaar is opnieuw van Tom Waes (52). Eerst met het derde seizoen van ‘Undercover’, nadien met ‘Reizen Waes: Nederland’. Die laatste - straks voor het eerst niet op zondagavond - is nu al een enorm succes in Nederland. En zo stopt het maar niet voor Waes, die door de drukte wel al een klopje kreeg. “Een burn-out wil ik het niet noemen, maar de hectiek eiste zijn tol.”

22 reacties

 • Marc Brees

  3 maanden geleden
  Als Tom Waes de juiste mannen had tegengekomen dan had hij nu een gevierd acteur geweest in Hollywood, een veel betere dan die Belg met zijn triestig gezicht, en dan bedoel ik niet de JCVD. Zijn prestaties in undercover waren gewoon subliem.
 • glenn wouters

  3 maanden geleden
  Tom is iemand die tenminste respect heeft voor de mensen die hij ontmoet. Hij laat de mensen in hun waarde, en dat siert hem. Als je dan Luc Alloo bezig ziet, niks respect, opdringerig, en zichzelf in de kijker willen zetten met misplaatse grappen. Ik geniet van zijn programma's. En hier zegt iemand dat hij moet gaan werken, dat kan je dan tegen alle Amerikaanse top acteurs ook zeggen, want die werken dan zogezegd ook niet, die acteren maar wat. Zelfde wat Tom doet in bv. undercover.
 • hans jacobs

  3 maanden geleden
  Germain De Block: Televisie maken en Acteren is toch ook werken?! en het leven is ook meer dan alleen maar gaan werken.
 • Jean Schepens

  3 maanden geleden
  héél de wereld (met uiteraard liefst de meest verre 'exotisch' bestemmingen ; bv. Pitcairn Island) - zeer luxueus én comfortabel - afreizen is helemaal geen kunst (als iemand anders - een tv zender, dus - natuurlijk al de rekeningen betaald !) ... NONKELJEAN
 • Germain De Block

  3 maanden geleden
  De grote jan uithangen met ons centen.echt iets om trots op te zijn.zoek werk!!