Dankzij een tweedaagse opleiding en het nodige studiewerk, vond Laura Tesoro snel haar draai in de zorgsector.
Volledig scherm
PREMIUM
Dankzij een tweedaagse opleiding en het nodige studiewerk, vond Laura Tesoro snel haar draai in de zorgsector. © VTM

"Toen een van mijn patiënten stierf, was ik daar kapot van": Laura Tesoro liep voor ‘Een Echte Job’ stage op de afdeling geriatrie in het UZ Gent

TV"Hebben die mensen wel nood aan een BV naast hun bed op het moment dat ze het moeilijk hebben?", vroeg Laura Tesoro (24) zich eerst nog af. Toch blinkt de zangeres uit in het programma 'Een echte job', waarvoor ze stage liep in het ziekenhuis. "Toen een van mijn patiënten stierf, was ik daar kapot van."

 1. POLL. Wie zijn volgens jou de Masked Singers? Raad hier mee
  TV

  POLL. Wie zijn volgens jou de Masked Singers? Raad hier mee

  Toen waren ze nog met vier. Nu ook Aap z’n biezen heeft moeten pakken, werkt de zoektocht naar ‘The Masked Singer’ zich stilaan naar een hoogtepunt toe. Want wie zit er nu in ‘s hemelsnaam in de overblijvende pakken? Vul hieronder jouw verdachten in in onze poll. Weet je het niet meteen? Geen nood: je kan meermaals deelnemen en/of bepaalde antwoorden blanco laten. De top drie van de meest genoemde namen zal volgende week bekendgemaakt worden!
 2. Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousingproject woon je minder anoniem dan in een appartement in de stad.”
  Livios

  Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousing­pro­ject woon je minder anoniem dan in een apparte­ment in de stad.”

  Beperkte bubbels, social distancing, alleen thuis werken,... Heel wat mensen voelen zich eenzaam door de coronamaatregelen. Maar daar hebben Els en Sofie geen last van. Zij kozen ervoor om te wonen in een cohousingproject. Dit is een manier van gemeenschappelijk wonen, waarbij je toch je privacy behoudt. “Ik wist meteen dat deze nieuwe woonvorm iets voor mij was”, vertelt Els aan bouwsite Livios.
 1. Mag je flirten buiten de relatie? Dit zeggen 10 Vlaamse koppels

  Mag je flirten buiten de relatie? Dit zeggen 10 Vlaamse koppels

 2. Erik Van Looy over hoe zijn schouder uit de kom ging in 'De Container Cup' van Pedro Elias
  Play
  De Slimste Mens Ter Wereld

  Erik Van Looy over hoe zijn schouder uit de kom ging in 'De Container Cup' van Pedro Elias