Tinder Swindler
Volledig scherm
Tinder Swindler © Netflix

Tinder bant de ‘Tinder Swindler’ van platform na documentaire op Netflix

TVDatingapp Tinder heeft de beruchte ‘Tinder Swindler’ Simon Leviev, ook bekend als Shimon Hayut  of David Sharon, verbannen van hun platfom, zo meldt een woordvoerder van de app aan Variety. Tinder startte een intern onderzoek nadat Netflix de oplichterij van de man aan het licht bracht in een documentaire: “We kunnen nu bevestigen dat Leviev niet langer actief is op Tinder onder een van zijn bekende aliassen.”

 1. Maxime Meiland steunt haar moeder bij heftige islamuitspraken: “Ik begrijp haar visie op het geloof wel een beetje”
  TV
  8

  Maxime Meiland steunt haar moeder bij heftige islamuit­spra­ken: “Ik begrijp haar visie op het geloof wel een beetje”

  Dat de Meilandjes geen blad voor de mond nemen, bewijst de bekende familie keer op keer. Maar als Erica Meiland (58) in haar biografie heftige uitspraken doet over de islam doet dat serieus stof opwaaien. “Ik heb weleens drie van die pinguïns in de Hoofdstraat in Noordwijk zien lopen. Dat is toch niet normaal? Gewoon niet doen hier”, leest de passage. Maanden later getuigt het van geen spijt. Maxime Meiland (26) staat haar moeder bij.
 2. Wat vonden ‘Thuis’-acteurs Jeroen Lenaerts en Danny Timmermans zelf van de seizoensfinale? "Ik was niet voorbereid op die scène”
  Play
  Showbizz
  15

  Wat vonden ‘Thuis’-ac­teurs Jeroen Lenaerts en Danny Timmermans zelf van de seizoensfi­na­le? "Ik was niet voorbereid op die scène”

  ‘Thuis’-kijkend Vlaanderen zat gisteren op het puntje van hun stoel, want de seizoensfinale van de populairste soap van Vlaanderen zorgde letterlijk voor vonken. Na een wekenlange undercoveroperatie kwam de verhaallijn tussen Chris en Tim eindelijk tot een hoogtepunt. Acteurs Jeroen Lenaerts en Danny Timmermans blikken samen met Showbits-reporter Senne terug op ‘de spannendste seizoensfinale tot nu toe’.