Tim Van Aelst en Sofie Peeters in New York met een beeldje van presentator Jens Dendoncker.
Volledig scherm
PREMIUM
Tim Van Aelst en Sofie Peeters in New York met een beeldje van presentator Jens Dendoncker. © RV

Tim Van Aelst en Sofie Peeters winnen straks misschien een vierde Emmy: “Voor onze portemonnee wordt het een belangrijke avond”

TVHet is behoorlijk koud in New York, maar de spanning houdt Tim Van Aelst (43), Sofie Peeters (34) en de rest van de Shelter-delegatie warm. Het productiehuis is met VTM-programma ‘Da’s liefde’ grote kanshebber om vannacht een International Emmy Award in de wacht te slepen. Het zou voor Van Aelst al de vierde zijn, een unieke prestatie. Al vindt hij de internationale erkenning en de deuren die die opent nog belangrijker. “Ik ga niet ontkennen dat we met ‘Benidorm Bastards’ een fijn extra pensioentje hebben.”

 1. “The Masked Singer” is terug: bekijk hier de vijf hoogtepunten uit de eerste aflevering
  Play

  “The Masked Singer” is terug: bekijk hier de vijf hoogtepun­ten uit de eerste aflevering

  Het tweede seizoen van The Masked Singer is van start gegaan. In totaal strijden acht figuren om in de wedstrijd te blijven en vooral niet ontmaskerd te worden. Onder meer Papegaai, Ridder en Edelhert gaven een eerste optreden en ook drie tips om de jury op het juiste - of net het slechte - spoor te zetten. Opvallend is ook dat er voor het eerst een duo meedoet aan het programma: de Robots. Roos moest als eerste de wedstrijd verlaten en het was al meteen een grote verrassing: niemand minder dan toptennisspeelster Yanina Wickmayer zat in het pak. Dit zijn de vijf hoogtepunten uit de eerste aflevering van The Masked Singer.
 1. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.