Tim Van Aelst en Sofie Peeters in New York met een beeldje van presentator Jens Dendoncker.
Volledig scherm
PREMIUM
Tim Van Aelst en Sofie Peeters in New York met een beeldje van presentator Jens Dendoncker. © RV

Tim Van Aelst en Sofie Peeters winnen straks misschien een vierde Emmy: “Voor onze portemonnee wordt het een belangrijke avond”

TVHet is behoorlijk koud in New York, maar de spanning houdt Tim Van Aelst (43), Sofie Peeters (34) en de rest van de Shelter-delegatie warm. Het productiehuis is met VTM-programma ‘Da’s liefde’ grote kanshebber om vannacht een International Emmy Award in de wacht te slepen. Het zou voor Van Aelst al de vierde zijn, een unieke prestatie. Al vindt hij de internationale erkenning en de deuren die die opent nog belangrijker. “Ik ga niet ontkennen dat we met ‘Benidorm Bastards’ een fijn extra pensioentje hebben.”

  1. RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterlachen, wel om van te glimlachen”
    TV

    RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterla­chen, wel om van te glimlachen”

    Het ene moment zit u in de middelbare school en ligt de wereld voor u open, het andere bent u de veertig voorbij en hebt u de ene onvervulde droom na de andere tegenslag opgestapeld. Comédienne Bridget Everett kan erover meespreken. In ‘Somebody Somewhere’, te bekijken op Streamz, speelt ze de hoofdrol in een verhaal gebaseerd op haar eigen zoektocht naar vriendschap en vreugde in haar geboortestaat Kansas, waar wervelwinden thuis zijn. Of dit pretentieloze tussendoortje u ook van uw sokken kan blazen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.