Tim en Ewoud winnen 'Vakantiehuis For Life'.
Volledig scherm
Tim en Ewoud winnen 'Vakantiehuis For Life'. © VTM

Tim en Ewoud winnen ‘Vakantiehuis For Life’: “Hoogtevrees hebben we nog altijd, maar we hebben het toch maar gedaan”

TVNa een dikke maand zweten en zwoegen, kregen Tim en Ewoud uit Damme vanavond de sleutel van hun chalet in Durbuy. Zij mogen gedurende twintig jaar hun vakantie doorbrengen in hun volledig gerenoveerde vakantiewoning. “We zijn moe, maar zouden het onmiddellijk opnieuw doen.”

 1. SOAPCHECK. Jacky Lafon wil alle negativiteit uit haar lijf en Tinne Oltmans scoort met haar nieuwste single
  TV

  SOAPCHECK. Jacky Lafon wil alle negativi­teit uit haar lijf en Tinne Oltmans scoort met haar nieuwste single

  Of het nu ‘Familie’, ‘Thuis’, ‘Neighbours’ of ‘Sturm Der Liebe’ is: het merendeel van de Vlamingen heeft wel een vaste afspraak met hun favoriete soap. Om tussen de uitzendingen door niet op uw honger te blijven zitten, houden wij de vinger aan de pols in soapland. Want niet alleen op de set, maar ook achter én naast het scherm valt er veel te beleven. Ontdek het elke week in onze soapcheck.
 2. Jacques Vermeire reageert op kritiek op 'De Vermeires’
  Play
  Showbits
  26

  Jacques Vermeire is duidelijk na kritiek op 'De Vermeires’: "Meer fans dan mensen die tegen ons zijn"

  “Nu al pijnlijk protest.” Zo kopt TV Familie op de voorpagina over de aankondiging dat Jacques Vermeire en zijn familie een eigen docusoap krijgen op VTM. Wie zit daar op te wachten, luidt de kritiek op sociale media. Bij de aankondiging counterde Jacques al meteen die negatieve commentaar: “Blijkbaar zit hier heel veel volk op te wachten als je de reacties op onze TikTok-filmpjes ziet. En nu doen we gewoon hetzelfde, maar op tv”, vertelt Jacques.