Volledig scherm
PREMIUM
© Jan Aelberts

Tim en Esther uit 'Blind Getrouwd': "Onze gevoelens uiten doen we nog altijd ’t liefst met briefjes en sms’jes"

ShowbizzDe ene Tim is de andere niet. Wordt ‘Temptation’ Tim overvallen door een plotse verliefdheid voor Cherish, dan is de grote crush bij Tim (30) en Esther (31) van ‘Blind Getrouwd’ uitgebleven. "En toch marcheert het geweldig goed tussen ons", zeggen ze. Maar hun liefde tegen elkaar uitspreken..

 1. To Wout or not to Wout: selecteert u Wout van Aert voor uw team in de Gouden Cross?

  To Wout or not to Wout: selecteert u Wout van Aert voor uw team in de Gouden Cross?

  Dit weekend maakt Wout van Aert zijn comeback in het veld. Na een kort maar succesrijk wegseizoen haalt de alleskunner van Jumbo-Visma in Kortrijk en Tabor zijn crossfiets weer van stal. Maar wat doet u? Neemt u Wout van Aert op in uw Gouden Cross-ploeg of niet? Om het dilemma voor u wat te verlichten, geven we u hieronder enkele redenen waarom de drievoudige wereldkampioen wél of geen plekje in uw team verdient.
 2. De Feniks-wijn uit ‘Thuis’ wordt gebotteld op het domein van Gerry Calders: “We willen graag rondleidingen met de acteurs organiseren”
  PREMIUM
  TV

  De Fe­niks-wijn uit ‘Thuis’ wordt gebotteld op het domein van Gerry Calders: “We willen graag rondleidin­gen met de acteurs organise­ren”

  Het wijnhuis Stevenson, dat in ‘Thuis’ in de Withoeve gevestigd is en de voorbije weken erg vaak in beeld komt, bestaat natuurlijk niet echt. Maar de Feniks-wijn die er gebotteld, geschonken en gedronken wordt wél. Wie het gegiste druivensap zelf eens wil degusteren en de bijhorende wijngaard wil bezoeken, moet daarvoor naar Bekkevoort. Daar lopen ook Kobe, Waldek of Rosa regelmatig rond, want op het wijndomein Petrushoeve vinden alle buitenopnames van de dagelijkse fictiereeks plaats. “Ik heb zélf voorgesteld om de Feniks-wijn echt op de markt te brengen”, aldus eigenaar Gerry Calders.
 1. Koningin Mathilde spreekt jongeren moed in: "Geloof in jezelf"
  Play

  Koningin Mathilde spreekt jongeren moed in: "Geloof in jezelf"

 2. André Hazes Junior draait de rollen om in The Voice Senior en doet zelf auditie
  Play

  André Hazes Junior draait de rollen om in The Voice Senior en doet zelf auditie