Jonatan Medart scoort in 'Dancing With the Stars'.
Volledig scherm
PREMIUM
Jonatan Medart scoort in 'Dancing With the Stars'. © Kristof Ghyselinck

TikTokker Jonatan Medart, de verrassing van ‘Dancing With The Stars’: “Prinses Delphine heb ik ontmoet in jeans en sneakers. Awkward”

TVHij groeide op amper anderhalf jaar tijd uit tot een TikTok-fenomeen met meer dan 500.000 volgers. Nu maakt ook het grote publiek kennis met Jonatan Medart in ‘Dancing With the Stars’, en weet hij - net als Nina Derwael en Nora Gharib - indruk te maken op de jury met zijn danskunsten. Maak kennis met een rijzende ster die barst van het zelfvertrouwen, maar ook een donkere periode kende. “Toen ik 17 was, overleefde ik op komkommer en cracotten.”

2 reacties

 • Pieter Verhulst

  5 maanden geleden
  Guy, hij is nog jong. Des te ouder je bent, des te meer je relativeert en des te minder je nog onder de indruk bent.
 • Guy Dupont

  5 maanden geleden
  Is niet veel gewoon als hij onder de indruk is van een prinses. Moet je daarvoor in kostuum zetten of zo? Dat is toch ook maar gewoon een mens.
 1. SOAPCHECK. Tine Priem stapt in het huwelijksbootje en is dit het definitieve einde van Frank en Simonneke?
  TV
  1

  SOAPCHECK. Tine Priem stapt in het huwelijks­boot­je en is dit het definitie­ve einde van Frank en Simonneke?

  Of het nu ‘Familie’, ‘Thuis’, ‘Neighbours’ of ‘Sturm Der Liebe’ is: het merendeel van de Vlamingen heeft wel een vaste afspraak met hun favoriete soap. Om tussen de uitzendingen door niet op uw honger te blijven zitten, houden wij de vinger aan de pols in soapland. Want niet alleen op de set, maar ook achter én naast het scherm valt er veel te beleven. Ontdek het elke week in onze soapcheck.