AP
Volledig scherm
© AP

Tientallen dieren in beslag genomen bij Jeff uit ‘Tiger King’

TVDe autoriteiten in de Amerikaanse staat Oklahoma hebben bijna zeventig grote katten in beslag genomen bij zakenman Jeffrey Lowe die bekend is uit de hitserie ‘Tiger King’. Het gaat onder meer om tijgers, leeuwen en een jaguar uit het Tiger King Park in Thackerville, berichten Amerikaanse media.

3 reacties

 • Jan Van Bavel

  1 jaar geleden
  Verzorg de dieren en houd ze gezond.
 • wesley netnem

  1 jaar geleden
  In de VS is Dierenwelzijn nog ver zoek als het over wetten gaat ! Er zijn vele goede Amerikanen die heel begaan zijn met het dieren welzijn maar vaak Juridisch tegen een betonnen muur lopen ! Dit geval met Joe exotic is al 30j bezig !!
 • Mike Moeneclaey

  1 jaar geleden
  Eindelijk worden die dieren bevrijd uit hun miserie!
 1. Netflix lost eerste beelden ‘Bridgerton’-prequel: Queen Charlotte zoals je haar nog nooit zag
  Play
  TV

  Netflix lost eerste beelden ‘Bridgerton’-pre­quel: Queen Charlotte zoals je haar nog nooit zag

  ‘Bridgerton’-fans zullen in de spin-off serie ‘Queen Charlotte: A Bridgerton Story’ eindelijk wat meer te weten komen over, zoals de titel al verklapt, Queen Charlotte. Tijdens het Tudum-event onthulde Netflix de eerste beelden, waarin te zien is hoe de kennismaking tussen Charlotte en koning George III verliep. “Help me over deze muur te klimmen, zodat ik niet met hem moet trouwen", aldus de rebelse (toekomstige) koningin.
 2. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.
 3. Afscheid zonder Emmy-nominatie voor ‘Billie vs. Benjamin’ van Tim Van Aelst
  TV

  Afscheid zonder Em­my-nominatie voor ‘Billie vs. Benjamin’ van Tim Van Aelst

  Tim Van Aelst en Sofie Peeters, de drijvende krachten achter productiehuis Shelter, kunnen niet in perfecte schoonheid afscheid nemen. De deuren van hun productiehuis hebben ze inmiddels definitief achter zich dichtgeslagen, maar zopas kregen ze de melding dat hun ultieme tragikomische VTM-serie ‘Billie vs. Benjamin’ geen nominatie heeft gekregen voor de International Emmy Awards, zowat de meest prestigieuze tv-prijs ter wereld.