Presentatoren Anne De Baetzelier, Willy Sommers, Aaron Blommaert en Laura Tesoro.
Volledig scherm
Presentatoren Anne De Baetzelier, Willy Sommers, Aaron Blommaert en Laura Tesoro. © VTM

‘Tien Om Te Zien’ palmt deze zomer vijf keer de zeedijk van Westende in

TVGoed nieuws voor de trouwe fans van ‘Tien om te Zien’. Het tv-muziekspektakel keert deze zomer terug naar Westende. Presentatoren van dienst zijn opnieuw Anne De Baetzelier (58), Willy Sommers (70), Laura Tesoro (26) en Aaron Blommaert (20).

4 reacties

 • Anita Billen

  2 maanden geleden
  Vijf in plaats van acht is al meer dan genoeg.
 • Jeroen Custers

  2 maanden geleden
  De wekelijkse hitparade die op 3 dagen na elkaar wordt opgenomen. De sterkste stijger deze week stond 5 minuten geleden nog 12 plaatsen lager gerangschikt, uw applaus voor ...We doen verder met de willekeur, we hebben een nieuwe nummer 1 vandaag, gisteren nog op 4, maar nu doorgestoten naar de top. Onze tip deze keer is artiest x. Dag later, vorige keer nog onze tip, vandaag in de hitparade op nummer 8. Echt dat hitlijst gedoe hoeven ze er echt niet in te steken, hou het gewoon simpel.
 • Marc Minot

  2 maanden geleden
  Vijf afleveringen ipv acht. Ha ja Jean Marie moet er voor zorgen dat de werken aan de hoogtorens kunnen beginnen voor het einde van zijn carriere als burgemeester.
 • William Helsen

  2 maanden geleden
  Het was zo geweldig goed dat we er nog maar vijf doen ipv acht. Slaat nergens op.
 1. Onze redacteur speurt naar de identiteit van ‘The Masked Singers’: “Wie zo goed kan liegen, moet écht Minotaurus zijn”
  PREMIUM
  TV
  4

  Onze redacteur speurt naar de identiteit van ‘The Masked Singers’: “Wie zo goed kan liegen, moet écht Minotaurus zijn”

  Acht zingende BV’s hebben de ‘Big Bang’ gehaald in ‘The Masked Singer’. Daar zitten vijf profesionele zangeres en zangeressen bij, beweert onze redacteur. Maar wie zijn z’n verdachten? En welk bewijsmateriaal ondersteunt z’n theorieën? We zetten het voor u op een rijtje. “Wij luisterden naar Boris en plots twijfelden we aan Maksim. Maar er is nood aan meer zekerheid.”
 2. KIJK. Kandidaten ‘De mol’ krijgen mysterieus rood licht te zien tijdens laatste selectieronde voor vertrek
  TV

  KIJK. Kandidaten ‘De mol’ krijgen mysterieus rood licht te zien tijdens laatste selectie­ron­de voor vertrek

  De negen kandidaten van het nieuwe seizoen van ‘De mol’ zijn dan wel al bekend, maar verder willen de makers het zo lang mogelijk spannend houden. In een nieuwe video, die je hierboven kan bekijken, krijgen we te zien hoe de deelnemers een maand voor vertrek nog eens langskomen voor de laatste ronde van de selectiegesprekken. Terwijl ze aan het wachten zijn, krijgen ze echter plots een mysterieus rood licht te zien…
 1. Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaarder: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is
  Mijntelco

  Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaar­der: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is

  Elke woning heeft tegenwoordig een eigen draadloos wifinetwerk, waarmee de meeste apparaten verbonden zijn. Logisch ook, want het scheelt heel wat gedoe met kabels, waardoor je met je apparaat kan gaan en staan waar je wil. Maar dat hoeft niet noodzakelijk met élk apparaat mogelijk te zijn. Bovendien biedt een verbinding via de klassieke ethernetkabel ook enkele voordelen. Mijntelco.be overloopt ze.
 2. Ninalotte Roose na ‘2DEZIT’ nu in ‘Familie’: “Geen spijt van seksscènes, maar dit keer ga ik mijn grenzen beter bewaken”
  PREMIUM
  TV

  Ninalotte Roose na ‘2DEZIT’ nu in ‘Familie’: “Geen spijt van seksscènes, maar dit keer ga ik mijn grenzen beter bewaken”

  Gisteravond deed de mysterieuze Aurelie haar intrede in ‘Familie’. Een rol gespeeld door internationaal fotomodel Ninalotte Roose, die eerder ook al te zien was in jongerenreeks ‘2DEZIT’. Daarin had Ninalotte heel wat stomende seksscènes. “Ik dacht dat ik die intieme scènes wel zou aankunnen, maar dat bleek toch niet zo vanzelfsprekend”, vertelt ze in een openhartig gesprek. Voor het eerst spreekt ze ook over haar recente liefdesbreuk met ‘#LikeMe’-acteur Maksim Stojanac. “Nee, het lag niet aan onze te drukke agenda’s.”