"Ik heb zo'n warme herinneringen aan het programma, en zeker aan die zwoele zomeravonden aan zee. Dat we dat nog eens mogen herbeleven, is fantastisch!”, zegt Anne De Baetzelier.
Volledig scherm
PREMIUM
"Ik heb zo'n warme herinneringen aan het programma, en zeker aan die zwoele zomeravonden aan zee. Dat we dat nog eens mogen herbeleven, is fantastisch!”, zegt Anne De Baetzelier. © PHOTO NEWS

‘Tien om te Zien’ komt nu écht (eenmalig) terug: "Alsof heel Vlaanderen al jaren zit te wachten op reünie"

TVNostalgie ten top. Dertien jaar na het laatste optreden keert het legendarische 'Tien om te Zien' terug. Aan het eind van de zomer presenteren Willy Sommers en Anne De Baetzelier een eenmalige aflevering vanop de zeedijk in Middelkerke. De aanleiding? Het succes van het archiefprogramma ‘Tien om te Zien: het beste van 199X’. “En niet alleen de kijkers van toen, ook jongeren hebben het programma nu herontdekt”, verklaart Sommers.

36 reacties

 • frank torry

  2 maanden geleden
  Waarom niet gewoon in blankenberge? Daar is het tenslotte toch begonnen
 • Charles Leunens

  2 maanden geleden
  Eindelijk terug muziek uit de Goeie Ouwe Tijd, in plaats van het gezever van Regy. Super gepresenteerd van Willy en Ann. 1 verademing met de presentators, presentatrices van nu. Het gezever van Goris heeft het super liedje van Will Tura verpest. Stop met die stomme commentaren tijdens de liedjes.
 • Rudi Spaas

  2 maanden geleden
  Het was zo een mooie tijd. Waarom kan dat nu niet meer terug komen.. Het zou de horeca, de Hotels, en de muziekante er weer wat bovenop kunnen helpen. Julie Vermeire zeker als presentatrice. En dan nog de zoon van Bart Peeters. Of iemand die een professionele opleiding heeft gedaan Genoeg jong volk. En ze mogen ook een kans krijgen..
 • Patrick Geers

  2 maanden geleden
  Leuk om terug te zien die uitzendingen vanuit Blankenberge. Heb me gisteren wel mateloos geërgerd aan die Sam Gooris, tijdens het optreden van Will Tura. 3 minuten lang kraamde hij de grootste onzin uit, zodat we niets verstonden van wat Tura zong. Waarom laten ze die commentaren niet gewoon achterwege en laten ze ons genieten van de muziek?
 • Bart Bauwens

  2 maanden geleden
  Fantastisch. Ik heb nog steeds mooie herinneringen aan die tijd. De sfeer was altijd super in Blankenberge. Het was jaarlijks uitkijken naar de volgende zomer. Het had gewoon iets magisch.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.