Kelly Pfaff
Volledig scherm
PREMIUM
Kelly Pfaff © Dieter Bacquaert

Tien jaar na ‘Pfaffs’ volgen camera’s opnieuw het gezin van Kelly: “Nee, we doen niet mee om geld en aandacht te krijgen”

TVKelly Pfaff (44) is overal. Een hele zomer in herhalingen van 'De Pfaffs', vanavond in nieuwe afleveringen van 'Waar voor je geld?' en binnenkort met haar gezin in een eigen realityreeks, 'Expeditie Gooris'. Vooral dat laatste is opmerkelijk, want nog niet zo lang geleden schoot Kelly het idee van camera's in haar privéleven nog af. Waarom zegden ze nu toch toe?

64 reacties

 • Ann Verschueren

  2 maanden geleden
  Sam en Kelly zijn het sympathiekste koppel in de hele showbusiness. Geen dikke nekken, respect voor mekaar en een koppel dat aan het huwelijk nog waarde geeft. Zeldzaam geworden zeker in de BV-wereld
 • patrick de bock

  2 maanden geleden
  En nog maar eens een rommelprogramma op vtm , waar blijven ze het halen. Ze hebben er precies een patent op. Binnenkort worden hun reclamespots interessanter dan al de rest…..
 • Sonia Vandeleene

  2 maanden geleden
  Tegenwoordig is het schering en inslag van families op tv. Eerst de Pfaffs, nu ook al de Meilandjes en de Planckaerts. Als de seriemakers willen mogen ze ook bij komen hoor, ik geef dan wel toe dat ik het zou doen voor het geld.
 • Bart Vandezande

  2 maanden geleden
  Zolang er een hele hoop mensen naar zo’n programma’s blijven kijken, worden deze gemaakt ?! Geef deze mensen dan ook veel extra reclame en geef de mensen,die eens een mooie film willen zien , geen reclame spots !!
 • rudy symoens

  2 maanden geleden
  Daar zitten we precies op te wachten.