Kelly Pfaff
Volledig scherm
PREMIUM
Kelly Pfaff © Dieter Bacquaert

Tien jaar na ‘Pfaffs’ volgen camera’s opnieuw het gezin van Kelly: “Nee, we doen niet mee om geld en aandacht te krijgen”

TVKelly Pfaff (44) is overal. Een hele zomer in herhalingen van 'De Pfaffs', vanavond in nieuwe afleveringen van 'Waar voor je geld?' en binnenkort met haar gezin in een eigen realityreeks, 'Expeditie Gooris'. Vooral dat laatste is opmerkelijk, want nog niet zo lang geleden schoot Kelly het idee van camera's in haar privéleven nog af. Waarom zegden ze nu toch toe?

64 reacties

 • Ann Verschueren

  3 maanden geleden
  Sam en Kelly zijn het sympathiekste koppel in de hele showbusiness. Geen dikke nekken, respect voor mekaar en een koppel dat aan het huwelijk nog waarde geeft. Zeldzaam geworden zeker in de BV-wereld
 • patrick de bock

  3 maanden geleden
  En nog maar eens een rommelprogramma op vtm , waar blijven ze het halen. Ze hebben er precies een patent op. Binnenkort worden hun reclamespots interessanter dan al de rest…..
 • Sonia Vandeleene

  3 maanden geleden
  Tegenwoordig is het schering en inslag van families op tv. Eerst de Pfaffs, nu ook al de Meilandjes en de Planckaerts. Als de seriemakers willen mogen ze ook bij komen hoor, ik geef dan wel toe dat ik het zou doen voor het geld.
 • Bart Vandezande

  3 maanden geleden
  Zolang er een hele hoop mensen naar zo’n programma’s blijven kijken, worden deze gemaakt ?! Geef deze mensen dan ook veel extra reclame en geef de mensen,die eens een mooie film willen zien , geen reclame spots !!
 • rudy symoens

  3 maanden geleden
  Daar zitten we precies op te wachten.
 1. Stefaan Degand stuurt figuurlijk zijn kat naar ‘De Slimste Mens’ en Bart Cannaerts flatert
  Play
  TV
  17

  Stefaan Degand stuurt figuurlijk zijn kat naar ‘De Slimste Mens’ en Bart Cannaerts flatert

  Hij had er zich ongetwijfeld veel meer bij voorgesteld, maar een paar écht moeilijke vragen, wat tegenslag en harde concurrentie van de andere spelers hebben Open VLD-voorzitter al bij zijn eerste deelname genekt. Hij zou het, naar eigen zeggen, match per match bekijken, maar dat moest niet. Wegens in de finale naar huis gespeeld door die dekselse Anthony Nti. Lisbeth Imbo deed wat logisch was en leek: winnen. Hou haar volgende week best in de gaten...
 2. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.