Tien bekende Nederlanders dringen ons land binnen voor ‘De Invasie’: “Help ons zoeken naar tien spelden in een hooiberg”

TVEen eigen vlag in België neerplanten en daarmee bewijzen dat hun land het beste is. Dat is de missie die tien Nederlanders, waaronder Gers Pardoel, vanaf maandag ondernemen in het online spelprogramma ‘De Invasie’. Peter Van de Veire, Sieg De Doncker, Slongs Dievanongs, William Boeva en Kat Kerkhofs zullen er echter alles doen om dat te voorkomen. Maar daarvoor rekenen ze wel op de hulp van alle Vlamingen: “Het is 6,5 miljoen tegen 10. Dat moeten we toch winnen.”

4 reacties

 • Sven Verfaillie

  1 maand geleden
  Awel Monique het zou niet slecht zijn. Wz zouden tenminste geen torenhoge belastingen op vanalles en nog wat moeten betalen. Elektriciteit en gas zouden weer normaal kosten en onze bende in Brussel zou mogen werken voor hun geld ipv 6000euro te krijgen elke maand om ons in het zak te zetten!
 • Peter Compagnie

  1 maand geleden
  Daar zaten we nu echt niet op te wachten
 • Ivan Bernardi

  1 maand geleden
  Toch niet weer dieje Peter. Wie wilt die nog zien op tv.
 • Monique Asaert

  1 maand geleden
  Die zijn al langer doorgedrongen, België word terug van Nederland.
 1. Prinses Delphine over deelname aan ‘Dancing With The Stars’: “Of de koninklijke familie gaat kijken? Ik ga niemand verplichten”
  Royalty

  Prinses Delphine over deelname aan ‘Dancing With The Stars’: “Of de koninklij­ke familie gaat kijken? Ik ga niemand verplich­ten”

  Op 4 december gaat de danswedstrijd ‘Dancing With The Stars' opnieuw van start. Met als opvallendste deelnemer Delphine van Saksen-Coburg, prinses van België (53). In de krant ‘Het Nieuwsblad’ vertelt ze dat de wedstrijd haar best wel angst inboezemt. “De laatste keer dat ik danstraining kreeg, voelde ik me een onwennige neushoorn in een tutu.”