'Bridezilla' Christine en 'Thuis'-producer Hans Roggen.
Volledig scherm
PREMIUM
'Bridezilla' Christine en 'Thuis'-producer Hans Roggen. © VRT/rv

‘Thuis’-producer Hans Roggen voorspelt veel tumult en actie in het 28ste seizoen: “Christine wordt een echte bridezilla”

TVEen dode, een comapatiënt, twee rechtszaken, twee kidnappingen, een burn-out, en een nakend huwelijk. Het 28ste seizoen van ‘Thuis’ is met een rotvaart gestart. Veel tijd om van die actie en emoties te bekomen heeft de kijker niet, want ‘Thuis-producer Hans Roggen belooft nog meer van dat in een exclusieve vooruitblik in ‘Dag Allemaal Soapspecial’. “Vooral de kinderwens van Lowie zal nog veel reacties uitlokken.”

3 reacties

 • carine maerten

  4 maanden geleden
  stop dat verhaal rond lowie trekrt op niks vroeger was thuis beter en nu al die problemen t'is een beetje er over
 • Johny Depraetere

  4 maanden geleden
  Men wil alles wat in het nieuws komt in thuis brengen en dat is er volgens mij teveel aan breng ontspanning en niet al de rotzooi van de maatschappij ben kijker af
 • Peter Dejaeger

  4 maanden geleden
  ik kijk niet meer naar thuis: christine bezorgde mij een overlast aan negativiteit. resultaat: in deze tijden die voor iedereen lastig zijn wil ik alvast leuke momenten; en christine is dat alles behalve. geweldige actrice dat is waar maar de overdaad aan slechtheid doet mij afhaken. ik keek graag tot zij kwam. hou rekening met de kijker !
 1. RECENSIE. ‘War Junkies’: “Grappa, seks en af en toe een feestje. Ook dat kan (en mag) oorlogsjournalistiek zijn”
  PREMIUM
  TV

  RECENSIE. ‘War Junkies’: “Grappa, seks en af en toe een feestje. Ook dat kan (en mag) oorlogs­jour­na­lis­tiek zijn”

  De voorbije tien jaar werden wereldwijd meer dan duizend oorlogsjournalisten vermoord. In de Streamz Original ‘War Junkies’ kunnen zeven verslaggevers van eigen bodem hun oorlogsverhalen gelukkig zelf nog navertellen. Ze praten met een lach en een krop over de opofferingen, de tragedies, de vriendschappen, maar ook over de romances die sommigen onder hen in deze uitzichtloze brandhaarden beleven. “Luide knallen, trillende ruiten, dan wil je dat er iemand naast je ligt”, klinkt het als in een stationsroman. Of u ooit nog op dezelfde manier naar een oorlogsreporter zult kunnen kijken? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.
 2. Dina Tersago is terug met een heftig seizoen van 'Boer zkt. Vrouw’: “Het was met veel ups en downs”
  TV

  Dina Tersago is terug met een heftig seizoen van 'Boer zkt. Vrouw’: “Het was met veel ups en downs”

  Dina Tersago (44) gaat opnieuw op zoek naar dé grote liefde voor vier boeren en één boerin. En dat blijkt geen gemakkelijke opdracht. “Ik dacht dat ik na al die jaren het koppelen onder de knie had. Maar ik moet eerlijk zijn: het was met veel ups en downs”, geeft de presentatrice toe. Het gloednieuwe seizoen van ‘Boer zkt. Vrouw' belooft dan ook zeer heftig te worden. “Ze hebben mijn hart gebroken”, klinkt het bij één van de kandidaten.