Paulien vertelt het slechte nieuws aan haar goede vriend Tim
Volledig scherm
Paulien vertelt het slechte nieuws aan haar goede vriend Tim © VRT

‘Thuis’-kijkers helemaal ondersteboven van laatste ontwikkelingen: “Zijn de schrijvers manisch ofzo?”

TVHet zijn woelige tijden in ‘Thuis’.  Nadat Paulien na heel lang proberen toch zwanger raakte via IVF, viel ze van de trap waardoor ze haar ongeboren kindje verloor. Maar daar stopte het drama niet, na een infectie na de curretage bleek in de aflevering van gisteren dat de dokters haar baarmoeder operatief moesten verwijderen. Toen Paulien dat nieuws te horen kreeg, brak ze uit frustratie met haar vriend Adil. Veel ‘Thuis’-kijkers vinden die verhaallijn echter te ver gaan. “Ze kunnen er beter mee stoppen”, klinkt het in één van de vele reacties op de Facebookpagina van de populaire Eén-soap. Al is niet elke kijker negatief.

  1. Vincent, de man die de Gouden Klassiekers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Vincent, de man die de Gouden Klassie­kers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Hij is de enige wielerliefhebber die blij is dat Parijs-Roubaix niet doorgaat. Vincent van Marrewijk sprong na de Ronde naar de koppositie van de Gouden Klassiekers en mag zich nu € 7.000 rijker rekenen. De Nederlander kon de eindzege zelfs pakken zonder winnaar Wout van Aert in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo. “Dankzij Fuglsang en de goedkope Vlasov ben ik van ver kunnen terugkomen.”