Paulien vertelt het slechte nieuws aan haar goede vriend Tim
Volledig scherm
Paulien vertelt het slechte nieuws aan haar goede vriend Tim © VRT

‘Thuis’-kijkers helemaal ondersteboven van laatste ontwikkelingen: “Zijn de schrijvers manisch ofzo?”

TVHet zijn woelige tijden in ‘Thuis’.  Nadat Paulien na heel lang proberen toch zwanger raakte via IVF, viel ze van de trap waardoor ze haar ongeboren kindje verloor. Maar daar stopte het drama niet, na een infectie na de curretage bleek in de aflevering van gisteren dat de dokters haar baarmoeder operatief moesten verwijderen. Toen Paulien dat nieuws te horen kreeg, brak ze uit frustratie met haar vriend Adil. Veel ‘Thuis’-kijkers vinden die verhaallijn echter te ver gaan. “Ze kunnen er beter mee stoppen”, klinkt het in één van de vele reacties op de Facebookpagina van de populaire Eén-soap. Al is niet elke kijker negatief.

18 reacties

 • RENE LENAERTS

  4 jaar geleden
  Iedereen heeft het al met iedereen gedaan, er gebeuren elk seizoen een paar moorden of toch zware geweldplegingen, de helft van de personages is min of meer holebi en er is altijd acute woningnood want ze leven met verschillende koppels onder hetzelfde dak. Maar een soap hoeft natuurlijk niet realistisch te zijn, en je moet er vooral niet over filosoferen.
 • luc boeckx

  4 jaar geleden
  Wat er gebeurd is gebeurd in het dagelijkse leven ook. Ik vind wel dat de rol van Paulien te dramatisch wordt weergegeven. Vandaag staat de euthanasie van Steven op het spel! En dit gebeurt in het dagelijkse leven ook! Maar dir is een fictiereeks mensen! Niemand is verplicht om daar naar te kijken!
 • Ben van Antwerpen

  4 jaar geleden
  Ben Thuis-kijker vanaf de eerste aflevering maar als het volgende week nog zo somber en zwaar blijft zal ik uiteindelijk ook definitief afhaken. Er is al miserie genoeg op TV dus was Thuis meestal een dankbare tegenpool. De schrijvers weze gewaarschuwd, scenario aanpassen of duizende kijkers verliezen.
 • Peter De Baets

  4 jaar geleden
  Ik erger me in Thuis meer aan het zwakkere acteerwerk van sommigen dan aan de verhaallijnen. Die zijn wat voorspelbaar, zo kon je op voorhand al weten dat er iets verkeerd ging lopen met die zwangerschap omdat ze er op voorhand al te veel de nadruk op legden (wiegje gemaakt, kinderkamer enz)... anticlimax creëeren, gekende soaptechniek natuurlijk.
 • GERARD DE PELECIJN

  4 jaar geleden
  Eindelijk iets spannends want met de meeste films valt u in slaap door herhaling op een ander niveau of met hetzelfde verhaal!
 1. Yoshadiinho wint als eerste ‘The Greatest Dancer van Vlaanderen’: “Nu krijgt hij de kans om zijn droom waar te maken”
  PREMIUM
  TV

  Yoshadiin­ho wint als eerste ‘The Greatest Dancer van Vlaanderen’: “Nu krijgt hij de kans om zijn droom waar te maken”

  Een eer om ‘u’ tegen te zeggen. Yoshi (21) - beter gekend als Yoshadiinho - mag zich als allereerste ‘The Greatest Dancer van Vlaanderen’ noemen. De Antwerpenaar wist met zijn meeslepende moves en afrodans het publiek helemaal te veroveren. Iets waar Yoshi enorm trots op is. “Heel wat mensen uit mijn community appreciëren het dat ik de afrostijl aan Vlaanderen introduceerde”, vertelt hij ons. Ook hoe hij de samenwerking met zijn coach Niels Destadsbader ervaarde en wat hij van plan is met het prijzengeld doet hij uit de doeken.
 2. Lauren Versnick leerde in twee maanden tijd cello spelen voor Streamz-reeks ‘Déjà Vu’: “Ik had hen wijsgemaakt dat ik noten kon lezen”
  PREMIUM
  TV
  2

  Lauren Versnick leerde in twee maanden tijd cello spelen voor Streamz-reeks ‘Déjà Vu’: “Ik had hen wijsge­maakt dat ik noten kon lezen”

  Haar eerste hoofdrol en meteen all the way. Lauren Versnick (28) leerde voor het nieuwe seizoen van de Streamz-reeks ‘Déjà Vu - Alles is Voorbestemd’ cello spelen in amper twee maanden tijd. Zonder enige muzikale achtergrond. “Af en toe knetterde het in mijn bovenkamer”, vertelt de actrice die zich in Los Angeles klaarstoomde voor de rol van Eva, een professionele celliste die middenin een relatiebreuk zit. “Ik heb haar zo dicht mogelijk bij mezelf gehouden.”
 3. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.