Op tv wordt pas de komende weken bekend wie zich aan Tania vergreep: Tom of toch iemand anders.
Volledig scherm
Op tv wordt pas de komende weken bekend wie zich aan Tania vergreep: Tom of toch iemand anders. © VRT

'Thuis'-boek lost mysterie over verkrachting nu al op

TVHet mysterie dat de 'Thuis'-kijkers al weken in de ban houdt, is opgelost. De identiteit van de verkrachter van Tania is bekend. Nog niet op het kleine scherm, maar wél al in 'Opgedoken', het negende boek in de reeks 'Thuis: wat u (nog) niet op televisie zag'.

1 reactie

 • Jozef Van Schuerbeeck

  12 maanden geleden
  Verlos ons van al dat gezever. Moord, verkrachting, spoorloos verdwijnen, aanhouderij enz. Wat een spannende T.V. Men maakt de mensen blij met een dode mus en dat vijf dagen op de week, al jaren lang, ongelooflijk.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.