Sid Van Oerle
Volledig scherm
Sid Van Oerle © Instagram

'Thuis'-acteur Sid Van Oerle scoort op Instagram met hilarisch mopje

TVEen grapje moet kunnen, zeker als het van 'Thuis'-acteur Sid Van Oerle afhangt. Op Instagram noemde hij de Withoeve uit 'Thuis' de Wiethoeve omdat zijn personage cannabis rookt.

6 reacties

 • Patrick K

  5 jaar geleden
  Simpele geest
 • Cooks Roy

  5 jaar geleden
  Met dat personage in "Thuis" beleef je nog iets, dit in schrille tegenstelling met die gamende neef met zijn idiote uitdrukking en die hoe langer hoe meer op de zenuwen werkt.
 • wil baken

  5 jaar geleden
  Zielig dat men op één weer zo kinderachtig moet gaan doen over wat wiet en het gaat normaliseren dat mensen hier op afgerekend worden, zelf in het mega conservatieve amerika kan je nu gewoon wiet kopen.
 • Viviane Van Oosterwijck

  5 jaar geleden
  Dan gelijk aangeven hoeveel geld er omgaat, de gedrogeerden filmen die leven van joint tot joint, de verslaafden wiens hersenen tilt geslagen zijn * proficiat
 • Katie Vaneechoutte

  5 jaar geleden
  Zoals na de serie" Eigen kweek ". Wijtschate is sindsdien ook WIETschate geworden.
 1. “Er zijn beren in de buurt”: kandidaten van ‘Bestemming X’ beleven spannende nacht in open lucht
  TV

  “Er zijn beren in de buurt”: kandidaten van ‘Bestemming X’ beleven spannende nacht in open lucht

  Maandagavond loopt de spanning hoog op in ‘Bestemming X’. Na een gezellige avond aan het kampvuur brengen de overgebleven kandidaten de nacht door in open lucht. En ze zouden niet alleen zijn: er zijn ook beren in de buurt. Van hun gids krijgen ze enkele tips over hoe ze moeten omgaan met de dieren. Allemaal misleiding of slapen de deelnemers echt in de buurt van beren? “Als ik een beer zie, ga ik gewoon doen alsof ik dood ben.”
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.