Chris Hemsworth.
Volledig scherm
Chris Hemsworth. © EPA

‘Thor’-acteur Chris Hemsworth duikt onverwacht op in tv-show: “Zal ik het weerbericht presenteren?”

TVDe kijkers van de Amerikaanse ochtendtalkshow Weekend Today kregen zaterdagochtend een verrassing van formaat voorgeschoteld. Niemand minder dan Chris Hemsworth (37) presenteerde plots het weerbericht. “Zal ik anders alles verkeerd uitspreken?”, grapte de filmster.

0 reacties

 1. Onze redactrice sprak met celebs in lockdown - DEEL 6. Chris Hemsworth: “Blij dat ik nu tijd met de kinderen kan doorbrengen, want ik was de voorbije tien jaar amper thuis”
  PREMIUM
  Celebrities

  Onze redactrice sprak met celebs in lockdown - DEEL 6. Chris Hemsworth: “Blij dat ik nu tijd met de kinderen kan doorbren­gen, want ik was de voorbije tien jaar amper thuis”

  Hollywood beleeft bijzonder bange dagen. Opnames liggen lam en filmreleases worden uitgesteld. Nooit eerder was het zó stil in de Entertainment Capital of the World. Waar, hoe en met wie brengen de Hollywoodsterren hun lockdown door? Dat kom je in onze nieuwe reeks te weten. Vandaag spreekt onze Hollywoodredactrice Kristien Gijbels met Marvel-held Thor himself: Chris Hemsworth (36).
 1. Deze mensen hebben de 'vuilste jobs van Vlaanderen'
  Play
  VTM2

  Deze mensen hebben de 'vuilste jobs van Vlaanderen'

 2. Noémi en Michael gaan uit de kleren voor elkaar: "Ik ben heel open minded, maar kan ook zonder seks"
  Play

  Noémi en Michael gaan uit de kleren voor elkaar: "Ik ben heel open minded, maar kan ook zonder seks"