Thomas Nagels
Volledig scherm
PREMIUM
Thomas Nagels © Ingo Calì

Thomas woonde in het ‘Big Brother’-huis, maar bedenkt nu de spellen: “Ik kan me beter inleven”

TVHalverwege het programma moest ‘knuffelbeer’ Thomas vorig jaar het ‘Big Brother’-huis verlaten. Maar écht afscheid nemen kon hij niet. Als groot liefhebber van spellen besloot hij daarom ‘met een boekje vol ideeën’ af te reizen naar Nederland, in de hoop een baan te scoren op de redactie van ‘Big Brother’. Het lukte hem. Hij kijkt nu vanaf de zijlijn mee als spelbedenker voor het nieuwe seizoen van de show, dat vandaag van start gaat. “Wanneer je meedoet aan een serie als ‘Big Brother’ moet je goed beseffen dat de kijker een mening zal hebben over alles en iedereen.”

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. Camille steekt ‘Better Now’ van Davina Michelle in Nederlandstalig jasje in ‘Liefde voor muziek’
  Play
  TV
  1

  Camille steekt ‘Better Now’ van Davina Michelle in Nederlands­ta­lig jasje in ‘Liefde voor muziek’

  Maandag staat het repertoire van Davina Michelle centraal in ‘Liefde voor Muziek’. Haar zangtalent werd online opgemerkt door niemand minder dan P!nk, waarna ze in een paar jaar tijd uitgroeide tot één van dé namen in de Nederlandse muziekwereld. Een van de favoriete nummers van Davina is ‘Better Now’. Camille waagt zich aan de single en steekt het nummer in een Nederlandstalig jasje.
 1. Je tuinhuis, bloemenperk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzekering voor je tuin
  Spaargids.be

  Je tuinhuis, bloemen­perk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzeke­ring voor je tuin

  Heel wat mensen herontdekten tijdens de lockdown hun tuin. Misschien is dit dan ook het goede moment om even stil te staan bij de verzekering ervan. Wat als je tuinmeubilair beschadigd raakt door intense hagel of brand? Of je bloemenperk of gazon bezoek krijgt van loslopend wild of vandalen? Stel dat je opstaand zwembad lek slaat... Spaargids.be gaat voor je na of je verzekering tussenbeide komt.