Thomas Vanderveken
Volledig scherm
Thomas Vanderveken © VRT

Thomas Vanderveken valt af door zes minuten per week te sporten: “Ik haatte het, maar het resultaat was indrukwekkend”

TVHet blijft misschien wat onder de radar, maar 'Factcheckers' is een van de kijkcijfertoppers van het najaar. Thomas Vanderveken (39), Jan Van Looveren (52) en Britt Van Marsenille (40) halen wekelijks meer dan een miljoen kijkers met hun tweede seizoen. Dat zal vanavond allicht niet anders zijn, want Thomas onderwerpt zich aan een wel heel bijzonder sportritme. 

13 reacties

 • Elle Devee

  4 maanden geleden
  Zo gezond zal dat wel niet zijn
 • Jo Van Echelpoel

  4 maanden geleden
  Hartspier overbelasten waardoor deze vergroot en zijn levensduur verkort. Anderzijds worden bij langdurige beweging gewrichten meer belast. Evenwicht afh van uw gestel. Of liever snel resultaat met een sneller einde. Aan U de keuze.
 • FRANCIS VAN LEEMPUTTE

  4 maanden geleden
  Is dit wel gezond, zonder opwarming, direct zo intens lijkt mij niet ok ?
 • Piet Bollen

  4 maanden geleden
  Beweren dat je van sporten niet afvalt is toch te gek voor woorden. Als je meer calorieen verbruikt dan je er opneemt verlies je gewicht. Degene die veel calorieen opneemt kan met sporten dus evengoed afvallen. Hij of zij zal dan wel meer moeten sporten.
 • Tina Colpaert

  4 maanden geleden
  Denk dat dit toch niet de goede training is zo overdreven voor u lichaam op eten en drank letten alhoewel ik was tijdens chemo gestopt met wijn drinken en nul gram afgevallen!
 1. Deze week in ‘Familie’: Lars denkt alleen te kunnen genieten van zijn ‘open relatie’, maar hij krijgt onverwacht bezoek
  TV
  1

  Deze week in ‘Familie’: Lars denkt alleen te kunnen genieten van zijn ‘open relatie’, maar hij krijgt onverwacht bezoek

  In Familieland kan zelfs niet lang worden genoten van moederdag. Want zelfs die dag zorgt voor verrassingen. Voor oppercharmeur en baas Lars (Kürt Rogiers) lijkt zijn status van ‘open relatie’ alleen maar voordelen te hebben. Maar dat kan uiteraard niet. Zeker niet in de soapwereld. Hij neemt een vrouw mee naar zijn loft, maar krijgt dan compleet onverwacht bezoek. En dan gaan de poppetjes aan het dansen...
 2. Britt Van Marsenille was zwanger tijdens opnames van ‘Factcheckers’: “Zeven maanden voortdurend misselijk geweest”
  PREMIUM
  TV

  Britt Van Marsenille was zwanger tijdens opnames van ‘Factchec­kers’: “Zeven maanden voortdu­rend misselijk geweest”

  “Ik kon de wereld aan, alleen waggelde ik als een eend.” Zes maanden oud is Alfóns-Andrés, het zoontje van Britt Van Marsenille (40), intussen. Voor het nieuwe ‘Factcheckers’-seizoen, waarin ze met Jan Van Looveren en Thomas Vanderveken weer op Eén te zien is, stond ze ofwel hoogzwanger ofwel als kersverse mama op de set. Zware weken, zou je denken, maar op dat moment had Britt het ergste al achter de rug. “Ik heb zéven maanden op mijn tanden moeten bijten.”
 1. Staf Coppens onthult zijn échte naam
  Play
  camping coppens

  Staf Coppens onthult zijn échte naam

 2. Zo beleefde politie vorige zomer rellen op strand Blankenber­ge
  Play
  Helden van Hier

  Zo beleefde politie vorige zomer rellen op strand Blankenber­ge