Volledig scherm
PREMIUM
© VRT

Thomas Vanderveken moest in quarantaine voor ‘1 Jaar Gratis’: “Corona maakte deze editie beter”

TVIn ‘1 jaar gratis’ is Thomas Vanderveken (39) nog steeds op zoek naar de opvolger van heftruckchauffeur Marianne, die vorig jaar 71.700 euro won. Het lopende seizoen is het negende en werd al in september opgenomen. Corona leek toen een serieuze spelbreker te zullen worden, maar het draaide gelukkig anders uit. “We zijn toen met zijn allen in quarantaine gegaan en de gevolgen van die ingreep waren zeer verrassend.”

 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 2. “Ik denk dat ik al 15 à 20 standjes van de Kamasutra gedaan heb”: voor het eerst gaan twee veertigers ‘Uit De Kleren’
  Play
  TV
  6

  “Ik denk dat ik al 15 à 20 standjes van de Kamasutra gedaan heb”: voor het eerst gaan twee veertigers ‘Uit De Kleren’

  Dinsdagavond duiken voor het eerst twee veertigers samen in hun ondergoed tussen de lakens in ‘Uit De Kleren’ bij VTM 2. Wendy (45) is naar eigen zeggen op zoek naar iemand die even prettig gestoord is als zij. Vindt ze haar soulmate in Philip (40), die een ruiger kantje blijkt te hebben? Aan spanning is er bij de veertigers alvast geen gebrek: “Ik heb denk ik al 15 à 20 standjes van de Kamasutra gedaan”, verklapt Philip.
 1. Zo beleefden de koppels van Blind Getrouwd hun eerste nacht samen
  Play
  Blind Getrouwd

  Zo beleefden de koppels van Blind Getrouwd hun eerste nacht samen

 2. Eerste veertigers geven zich bloot in 'Uit De Kleren'
  Play
  Uit de Kleren

  Eerste veertigers geven zich bloot in 'Uit De Kleren'