Thibaut
Volledig scherm
PREMIUM
Thibaut © VTM

Thibaut uit ‘Boer zkt Vrouw’ fysiek belaagd op z’n werk: “Ik denk dat ik door die uitzending voor altijd vrijgezel zal blijven”

ShowbizzBoer Zkt. Vrouw’ is inmiddels van het scherm, maar de naweeën van het programma laten zich nog voelen. Thibaut (33), die op tv een preek kreeg van An Lemmens omdat hij via de telefoon had gebroken met boerin Veerle (30), wordt niet alleen verbaal hard aangepakt maar is ook fysiek belaagd. Ook Veerle is daar behoorlijk van aangedaan. “Mensen weten niet dat wij weer op een normale, respectvolle manier met elkaar omgaan”, klinkt het.

10 reacties

 • ARLETTE STRUMANE

  2 maanden geleden
  Zoals tijdens de uitzending , zuigt Thibaut alweer de aandacht van Veerle naar zich toe op een dwingende negative manier ( ditmaal "slachtoffer" rol ) Hij trekt , stoot af , trekt , stoot af . Het is hem nooit om de "persoon Veerle" gegaan , dat heeft ze in het begin wel juist aangevoeld ! Nooit spelletjes met je gevoelens laten spelen , hoe graag je ze ook ziet , just move on !
 • Jos Nijs

  2 maanden geleden
  zo zie je maar, tv kan je kraken of maken, ze doen wat ze willen. Ze laten de uitval zien van An, maar niet je verdediging of reactie achteraf. die knippen ze er fijntjes tussenuit. zo kan je iedereen als een bullebak laten overkomen. heel laag van VTM en An
 • Ludovic De Beuckeleer

  2 maanden geleden
  zij die vrij zijn van zonden werpen de eerste steen, je zal er niet veel vinden vrees ik . 
 • Robert De Beukeleer

  2 maanden geleden
  ik had de indruk dat hij eerder voor de luxe koos dan voor haar maar ik kan me vergissen zoals iedereen
 • Monique Moens

  2 maanden geleden
  Toch heb ik het gevoel dat hij het meer voor de camera deed dan echt iemand te vinden. Graag belangstelling? Nu ook weer in Dag Allemaal?
 1. Wendy Van Wanten voor het eerst samen met kinderen Clément en Estelle op tv
  Play
  Groeten Uit

  Wendy Van Wanten voor het eerst samen met kinderen Clément en Estelle op tv

 2. “Voulez-vous coucher avec moi?” Singles Dean en Athita gaan 'Uit De Kleren'
  Play
  Uit de Kleren

  “Vou­lez-vous coucher avec moi?” Singles Dean en Athita gaan 'Uit De Kleren'