K3
Volledig scherm
PREMIUM
K3 © VTM

‘The Voice Kids’ ziet er anders uit door coronamaatregelen, vooral voor K3: “Gebrek aan contact viel echt heel zwaar”

TVDe coronacrisis stelde hun geduld langer dan voorzien op de proef, maar vanavond mogen de zestien overgebleven talenten uit 'The Voice Kids' eindelijk op het podium bewijzen wat ze waard zijn. "Het gaat een straffe halve finale worden. Door de lockdown hebben onze kids nog harder geoefend dan anders", klinkt het bij de coaches. Al zal de uitzending er wel anders uitzien dan voorheen, met dank aan corona. 

 1. Perfect als cadeau én een must-have voor je thuiskantoor: dit zijn de beste waterkokers
  Multimedia

  Perfect als cadeau én een must-have voor je thuiskan­toor: dit zijn de beste waterko­kers

  Bestaat er een simpeler huishoudtoestel dan een waterkoker? Misschien niet, maar feit is dat het toch echt handige dingen zijn, die hun nut extra bewijzen in de koudere maanden van het jaar. Ze zijn populair, en dat weten de fabrikanten ook: in de Pricewatch staan er maar liefst 700 toestellen! Onze techredacteur zocht er vier goed beoordeelde modellen uit, voor kleine én grote budgetten.
 2. Ruth Beeckmans en Karen Damen helpen mensen met beperking de ware te vinden: “Nee, het is geen flauw afkooksel van ‘Down The Road’”
  PREMIUM
  TV

  Ruth Beeckmans en Karen Damen helpen mensen met beperking de ware te vinden: “Nee, het is geen flauw afkooksel van ‘Down The Road’”

  “Vroeger werd niet gedatet. We gingen naar een fuif, zochten een knappe gast en gingen daarna naar de brommers.” Datingexperts noemen Karen Damen (46) en Ruth Beeckmans (38) zich niet, maar dat houdt het VTM-duo niet tegen een datingprogramma voor mensen met een beperking of stoornis te presenteren. De twee hebben elkaar daarin helemaal gevonden. “Ik kon bijna niet geloven dat Ruth fan van me was. Ik was zo zenuwachtig toen ik hoorde dat we gingen samenwerken.”
 1. Drama in Free Love Paradise: "ik walg van je!"
  Play

  Drama in Free Love Paradise: "ik walg van je!"

 2. TikTok-sensatie Charli D’Amelio (16) breekt de magische grens van 100 miljoen volgers
  Play

  Tik­Tok-sensatie Charli D’Amelio (16) breekt de magische grens van 100 miljoen volgers