Rings of Power
Volledig scherm
Rings of Power © AP

‘The Rings of Power’ is best bekeken première ooit van Amazon Prime

TV‘The Lord of the Rings: The Rings of Power’ heeft vrijdag op de premièredag wereldwijd meer dan 25 miljoen kijkers getrokken. Het is daarmee de best bekeken première ooit van Amazon Prime, maakte de streamingdienst zondag bekend.

8 reacties

 • michel lauwens

  3 maanden geleden
  op twee afleveringen kan je niet zeggen of de reeks goed zal zijn, ik had 4 afleveringen van GOT nodig om toch geïnteresseerd te raken. Ik vond de twee eerste afleveringen gewoon goed, goed genoeg om mijn interesse in de reeks te behouden. Ondertussen is de waardering op imdb gestegen naar een 7,4/10. het is duidelijk dat we nu de personages aan het leren kennen zijn die we in de reeks gaan volgen wat ook normaal is.
 • Dimitri De Witte

  3 maanden geleden
  Ik heb alvast genoten van de eerste 2 afleveringen. Heel mooi gefilmd! Spectaculaire locaties en hopelijk nog een heel spannend verhaal, kan niet wachten op het vervolg! :)
 • HUGO DRUPPEL

  3 maanden geleden
  Ik vond de twee eerste afleveringen top. Het is duidelijk dat we de personages nog moeten leren kennen. Visueel was het prachtig en na twee afleveringen zit je al met de vraag wie is die geheimzinnige persoon. Ik kijk uit naar de volgende aflevering
 • Jochen Leijgers

  3 maanden geleden
  En de reviews zijn niet mals.
 • Kris Panneels

  3 maanden geleden
  Pure leugen. Er zijn geen enkele transparante cijfers beschikbaar, en het posten van commentaar is speciaal voor dit gedrocht afgezet…
 1. MEDIAWATCHERS. “Imke Courtois lijkt wel een excuustruus voor Sporza”
  20

  MEDIAWAT­CHERS. “Imke Courtois lijkt wel een excuus­truus voor Sporza”

  Het WK in Qatar draait op volle toeren en dat merk je ook op je televisiescherm. Je kan bij de openbare omroep Koning Voetbal moeilijk ontlopen en dus kijken ook onze Mediawatchers naar de wedstrijden en ‘Villa Sporza’. HLN-televisiejournaliste Desna Lespinoy vindt het een gemiste kans dat de studiotafels opnieuw vooral door mannen worden gevuld. “Imke Courtois mag dan wel presenteren, maar dan alleen wanneer weinig mensen kunnen kijken. Ze lijkt wel de excuustruus van Sporza”, aldus Lespinoy. Beluister de volledige aflevering van HLN-podcast ‘De Mediawatchers’ hierboven.