The Masked Singer
Volledig scherm
The Masked Singer © VTM

‘The Masked Singer’ krijgt tweede seizoen

TV‘The Masked Singer’ krijgt een tweede seizoen, zo maakte VTM vandaag bekend. Gisteren werd de finale van de immens populaire zangshow uitgezonden. 

27 reacties

 • eric de baene

  10 maanden geleden
  Die jaren damen mogen ze buiten zwieren !!!De winnares prachtig stem Fantastisch 
 • marina van nuffel

  10 maanden geleden
  Spannend zolang Karen Damen haar mening maar niet geeft. Dan is het raden voor iedereen gedaan hé.Goed gedaan van haar, maar eigenlijk is het plezier voor de kijkers er dan wel af. Geef Karen volgend seizoen maar een andere taak, dan hebben wij ook nog een kans om mee te spelen.Karen Damen is de spoiler alert bij uitstek
 • HENDRIK WECKSELER

  10 maanden geleden
  Voor mij goed maar hopelijk nemen ze deze keer hun woorden van het hoeven niet per se bekende Belgen te zijn deze keer serieus en nemen ze ook artiesten uit het buitenland kan toch zo moeilijk niet zijn om bijvoorbeeld Jamie Oliver of dan karatie in een pak in België te krijgen nu waren de meesten direct geraden wat niet wil zeggen dat ik er niet goed mee gelachen heb blijft een goed programma waar enkel aan de omkadering nog gesleuteld moet worden aan Karen damen bijvoorbeeld die mag weg
 • gunter sempels

  10 maanden geleden
  Nnneeeeeeeeeee stop de horror
 • Charity Swinnen

  10 maanden geleden
  Geweldig nieuws, top! Kijk er al naar uit!
 1. ‘Koningin’ Sandra Kim pakt meteen uit met nieuwe single: beluister hier het nummer
  Muziek

  ‘Koningin’ Sandra Kim pakt meteen uit met nieuwe single: beluister hier het nummer

  TV-kijkend Vlaanderen zat vrijdagavond massaal aan de buis gekluisterd voor de ontknoping van ‘The Masked Singer’ op VTM. Koningin werd de grote winnaar en dat bleek niemand minder dan Sandra Kim te zijn. “Niemand zag het, maar toen mijn naam viel heb ik gehuild onder het masker”, zegt ze. “I did it! Ik ben super fier dat ik deze ervaring op mijn cv en in mijn biografie kan schrijven.” Haar cv wordt hoe dan ook een beetje langer, want Sandra lanceerde net een nieuw nummer.
 2. Kevin Janssens start opnames nieuwe Netflixreeks ‘Diamonds’ in diamantkwartier van Antwerpen
  TV

  Kevin Janssens start opnames nieuwe Netflix­reeks ‘Diamonds’ in diamant­kwar­tier van Antwerpen

  Het was vanochtend druk in de Antwerpse ‘Diamond Square Mile’, want de opnames voor de nieuwe fictiereeks Diamonds zijn hier gestart. Onder meer Kevin Janssens draaide er zijn eerste scènes voor dit meeslepende familiedrama met misdaadaroma. Diamonds is een reeks voor Eén en Netflix en wordt gemaakt door productiehuis De Mensen in coproductie met Keshet International uit Israël.