De zomerreeks rond Raven werd in coronaveilige omstandigheden opgenomen in de Ardennen.
Volledig scherm
PREMIUM
De zomerreeks rond Raven werd in coronaveilige omstandigheden opgenomen in de Ardennen. © Foto Julie Rommelaere

The Making Of... ‘Het geheim van Raven’: “Eén ingrediënt mag nooit ontbreken: suspense”

TV“Van (je) ‘Familie’ moet je ’t hebben.” Het zou de baseline van je favoriete soapserie kunnen zijn. Drie decennia al kan je de wedervaren van de familie Van den Bossche en compagnie volgen op VTM. Sinds acht jaar trakteren de makers je ook elke zomer op een online reeks die je wijzer maakt over de achtergrond of de voorgeschiedenis van een van de personages. Deze keer is de serie opgehangen aan het verleden van Raven, de zoon van Lars, die al snel uitgroeide tot een geliefd personage bij de kijkers. Maar hoe doen ze dat eigenlijk, zo’n webserie maken? Wij vroegen het aan de creative producer van ‘Familie’, Wim Feyaerts.

0 reacties

 1. Netflix lost eerste beelden ‘Bridgerton’-prequel: Queen Charlotte zoals je haar nog nooit zag
  Play
  TV

  Netflix lost eerste beelden ‘Bridgerton’-pre­quel: Queen Charlotte zoals je haar nog nooit zag

  ‘Bridgerton’-fans zullen in de spin-off serie ‘Queen Charlotte: A Bridgerton Story’ eindelijk wat meer te weten komen over, zoals de titel al verklapt, Queen Charlotte. Tijdens het Tudum-event onthulde Netflix de eerste beelden, waarin te zien is hoe de kennismaking tussen Charlotte en koning George III verliep. “Help me over deze muur te klimmen, zodat ik niet met hem moet trouwen", aldus de rebelse (toekomstige) koningin.
 2. De galante Franse dief is terug: Netflix lost eerste veelbelovende beelden van ‘Lupin: part 3'
  Play
  TV

  De galante Franse dief is terug: Netflix lost eerste veelbelo­ven­de beelden van ‘Lupin: part 3'

  Netflix heeft een eerste trailer van het derde seizoen van de populaire Franse Netflixserie ‘Lupin’ gelost. De reeks draait rond Assane Diop (gespeeld door Omar Sy), een man die ontdekt dat zijn vader onschuldig in de gevangenis zat én hem wil wreken, met alle gevolgen van dien. “Ik heb wraak genomen voor mijn vader. Ik wilde in het duister blijven, maar moest terugkeren in het licht. En kijk nu hoe ik verdwijn", klinkt het alvast erg mysterieus.
 3. Hoogmoed bij Jens Dendoncker en Jeroen Verdick voor ‘Het Jachtseizoen’: “We eisen 50.000 euro cash als we winnen”
  Play
  Showbits

  Hoogmoed bij Jens Dendoncker en Jeroen Verdick voor ‘Het Jachtsei­zoen’: “We eisen 50.000 euro cash als we winnen”

  In ‘Het Jachtseizoen’ gaan deze week comedians Jens Dendoncker en Jeroen Verdick op de vlucht voor de jagers. Showbits volgde opnames afgelopen zomer. Start het duo met een weldoordacht plan aan het avontuur of leggen ze hun lot in de handen van toevallige passanten? En hoe intimiderend vinden ze de roast door Laura Tesoro, Jamie-Lee Six en Maarten Cop? En hoe schatten de twee elkaar capaciteiten in? Ontdek het in een nieuwe Showbits.