'The Get Down', het nieuwste kroonjuweel van Netflix

Na 'House of Cards', 'Orange is the New Black' en "Stranger Things' lanceert Netflix morgen een nieuwe prestigieuze reeks. Topregisseur Baz Luhrmann -van o.a. 'Moulin Rouge' en 'The Great Gatsby'- werkte er meer dan 10 jaar aan.  In 'The Get Down' vertelt hij de geschiedenis van de hiphop: "Het is een verhaal over muziek, maar de muziek vertelt ook het verhaal"

 1. 'Stranger Things' is de grootste Netflix-hit van het moment, en wij weten waarom
  Video

  'Stranger Things' is de grootste Net­flix-hit van het moment, en wij weten waarom

  'House of Cards', 'Orange Is The New Black', 'Narcos', 'Bloodline'... Netflix heeft enkele absolute topseries in huis waarmee het een miljoenenpubliek weet te bekoren. Maar de nieuwste ster aan het Netflix-firmament is het gloednieuwe 'Stranger Things'. De scifi-reeks stoot nu al 'Orange Is The New Black' van de troon als populairste Netflix-serie. Alle ingrediënten voor een onvergetelijke kijkbeurt zijn dan ook aanwezig: mysterie, een fantastische setting en een weergaloze cast.
 2. Netflix lanceert 'Beat Bugs': voor jonge kinderen én Beatles-fans
  Video

  Netflix lanceert 'Beat Bugs': voor jonge kinderen én Beatles-fans

  Hier zaten wij al enkele maanden op te wachten en eindelijk is het zover. Woensdag laat Netflix 'Beat Bugs' op ons los, een animatiereeks voor jonge kinderen waarvan ook Beatles-fans zullen smullen. Geen kinderliedjes, maar meer dan 50 Lennon/McCartney-nummers zullen door je huiskamer schallen. Klassiekers als 'Blackbird', 'Lucy In The Sky With Diamonds' en Magical Mystery Tour' worden gezongen door toppers als Sia, P!nk, Eddie Vedder en Rod Stewart.
 1. Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips Missie Callcenter

  Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips

 2. Arnold Schwarzenegger krijgt vaccin: "Volg mij als je wil overleven"
  Play

  Arnold Schwarzen­eg­ger krijgt vaccin: "Volg mij als je wil overleven"