Big Bang theory
Volledig scherm
Big Bang theory © CBS

‘The Big Bang Theory’ had nog plannen voor 2 extra seizoenen, maar Jim ‘Sheldon’ Parsons wilde niet meer

TVHet scheelde niet veel of we hadden nog twee extra seizoenen van ‘The Big Bang Theory’ gehad. De makers hadden nog genoeg plannen, maar hoofdrolspeler Jim Parsons had er geen zin meer in.

1 reactie

 • jo vissenaeken

  3 jaar geleden
  Spijtig is een top serie met top cast. Maar ieder zijn keuze
 1. Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen
  Tweakers

  Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen

  Fervent gamer en vaak onderweg? Dan ben je mogelijk gebaat bij een controller waar je smartphone in past. “Voor iets meer dan 100 euro kun je heel fijn gamen en ligt er een hele wereld aan – vaak gratis – spelletjes aan je voeten”, zegt Wout Funnekotter, hoofdredacteur bij technologiesite Tweakers. Hij onderwierp de twee meest gangbare controllers voor smartphones aan een vergelijkingstest.
 2. “Het moment dat ik mijn zoons vertelde dat ik wegging, vergeet ik nooit meer”: emotionele Gert Verheyen open over scheiding in ‘Over de oceaan’
  PREMIUM
  TV
  24

  “Het moment dat ik mijn zoons vertelde dat ik wegging, vergeet ik nooit meer”: emotionele Gert Verheyen open over scheiding in ‘Over de oceaan’

  De emoties sloegen maandagavond heftig toe bij Gert Verheyen (52) in ‘Over de oceaan’. Als hij een gesprek met zijn zonen te horen krijgt over hun band, kan hij zijn tranen niet bedwingen. De jonge twintigers vertellen dat Gert weinig initiatief neemt om contact te zoeken sinds de scheiding. Dat laatste noemt de voetbalanalist trouwens nog steeds “de grootste mislukking van zijn leven”. “Het moment dat ik hen vertelde dat ik wegging, vergeet ik nooit meer.”
 3. De Oscar countdown: dit zijn onze genomineerden voor beste tv-avond
  TV

  De Oscar countdown: dit zijn onze genomineer­den voor beste tv-avond

  De genomineerden van de 95ste editie van de Academy Awards zijn bekend en daarmee knalt de Oscar-race officieel z’n laatste etappe in. De leden van de Academy hebben nog een maand de tijd om hun stem uit te brengen en u hebt tot dan om u naar de dichtstbijzijnde cinema te begeven en kennis te maken met de grootste kanshebbers. Maar u kunt uw favorieten ook gewoon vanop de bank toejuichen. ‘Black Panther: Wakanda Forever’ en ‘Causeway’ kunt u eenvoudigweg via uw streamingabonnement in huis halen en door films als ‘Girl’ en ‘In Bruges’ te (her)ontdekken, kunt u uw favo genomineerden ook zo een hart onder de riem steken. Tromgeroffel! Want dit zijn onze genomineerden voor beste tv-avond.