Big Brother 2021 Theo
Volledig scherm
Big Brother 2021 Theo © SBS

‘Terror Theo’ kwam als enige niet naar de ‘Big Brother’-finale: “Geestdodend programma”

TVHet zit erop. Gisterenavond kroonde de Nederlandse Jill Goede zich tot de winnares van ‘Big Brother’. Dat deed ze in het bijzijn van alle medebewoners. Enkel Theo Sijtzema was er niet bij, al had de Amsterdammer daar een goede reden voor. “Ik vond er geen bal aan, aan dat hele programma.”

8 reacties

 • Michel Vandewiele

  1 maand geleden
  Alsof hij dat niet vooraf wist, beetje van hetzelfde niveau dan die Jill, kleuterachtig.
 • Monique Willemsen

  1 maand geleden
  Voeger was het veel beter die moesten iets Doen voor het eten. En niet die flauwekul Als nu .en kun jullie niets meer zonder Nederland. Heb niets tegen. Nederland .Maar bb in Nederland &bb in België
 • Kjell Van daele

  1 maand geleden
  Super saaaai ook e ahja
 • Lucas Vandebrug

  1 maand geleden
  Onzen Theo had die comedy snel door en kwam dus niet Het ultieme bewijs van dat fake programma heeft zich op dag 100 voorgedaan. In België kon men niet stemmen voor hun favoriet zodat hij niet kon winnen. Ze willen doorgaan met die formule volgend jaar maar ik ga in alle geval niet meer kijken naar die farce .
 • Rita De Booser

  1 maand geleden
  Hij had een veel te grote mond
 1. Julie Vermeire neemt haar papa mee op roadtrip door zijn verleden: “Ik wist niet dat hij ook in het vijfde middelbaar bleef zitten”
  TV

  Julie Vermeire neemt haar papa mee op roadtrip door zijn verleden: “Ik wist niet dat hij ook in het vijfde middelbaar bleef zitten”

  Dat Jacques Vermeire op 27 mei 70 wordt, wil geen enkele zender zomaar laten passeren. VTM en VRT halen deze maand herinneringen boven en Play4 blijft niet achter. Morgen start er ‘Hit The Road Jacques’, waarin Julie Vermeire samen met haar papa Vlaanderen doorkruist en halt houdt bij de plekken die zijn leven kleurden. “Een bezoek aan het huis van zijn bompa deed hem echt iets.”
 1. Staf Coppens onthult zijn échte naam
  Play
  camping coppens

  Staf Coppens onthult zijn échte naam

 2. Zo beleefde politie vorige zomer rellen op strand Blankenber­ge
  Play
  Helden van Hier

  Zo beleefde politie vorige zomer rellen op strand Blankenber­ge