Kevin en Shelly poseerden samen voor het nieuwe merk www.liondupara.com.
Volledig scherm
PREMIUM
Kevin en Shelly poseerden samen voor het nieuwe merk www.liondupara.com. © Hans Stevens

'Temptation'-Kevin in nauwe schoentjes: "Hij heeft mij gebruikt"

Kevin (22) uit ‘Temptation Island’. Zelfs voor wie niet naar het veelbesproken Vijf-programma kijkt, is z’n naam intussen een begrip. En het ziet er niet naar uit dat de beruchte playboy, die in ‘Temptation’ al meteen een koekje van eigen deeg kreeg van z’n vriendin Megan, snel minder van zich zal doen spreken, schrijft weekblad Tv Familie. 

16 reacties

 • Hans Plas

  4 jaar geleden
  Nog een jaar en je kunt haar acte de présence bij je thuis hebben voor een uurtje. Zo gaat dat met bv-kes. Zielig volk.
 • Vladimir De Carlos

  4 jaar geleden
  Gerben, dat heb je fantastisch samengevat. Je mag er niet aan denken
 • José Gonzales

  4 jaar geleden
  Tiens ge zijt toch slimmer zeker !
 • Philippe Schotte

  4 jaar geleden
  Playboy die Kevin ??? Wellicht een drukfout . Zijn kop zo best passen in een reklame voor paaseieren want daar lijkt hij op !
 • chelle db

  4 jaar geleden
  Heel het verhaal is zielig, alle personages trouwens, niet alleen Kevin (een playboy; laat me niet lachen, hij ziet er niet eens uit...).
 1. Warner Bros Discovery gaat streamingdiensten HBO Max en discovery+ samenvoegen (maar nog altijd geen spoor van ‘Batgirl’)
  TV
  1

  Warner Bros Discovery gaat streaming­dien­sten HBO Max en discovery+ samenvoe­gen (maar nog altijd geen spoor van ‘Batgirl’)

  Entertainmentbedrijf Warner Bros Discovery gaat zijn twee streamingdiensten HBO Max en discovery+ samenvoegen. Dat wil het fusiebedrijf, dat ontstond door het samenvoegen van de entertainmenttak van AT&T en mediabedrijf Discovery Networks, volgend jaar gaan doen in de Verenigde Staten en daarna in andere landen. Tegelijkertijd denkt de onderneming aan een gratis versie van zijn streamingdienst met reclames net als branchegenoot Netflix.
 2. Van ‘Queer Eye’ tot ‘Queer as Folk’: met deze titels kijkt u helemaal Pride-proof
  TV

  Van ‘Queer Eye’ tot ‘Queer as Folk’: met deze titels kijkt u helemaal Pri­de-proof

  Brussel hing in mei al trots de vlaggen uit, de rest van de wereld volgde in juni en in augustus beleeft de Scheldestad met ‘Antwerp Pride’ traditioneel haar LGBTQ+-hoogmis. Maar een 15-jarige jubileum-editie met alle toeters, bellen, binders en pailletten is niet compleet zonder een even kleurrijk en inclusief tv-lijstje. Want ook vanop de bank kunt u zich vergapen aan op en top queer reeksen die beroeren, ontroeren, entertainen en informeren. Dat de optocht niet zomaar een bandeloos feestje is, maar begon als een opstand voor gelijke rechten en vrijheden leert u in de documentairereeks ‘Pride’ op Disney+. Waarna shows als ‘Queer as Folk’ op STARZPLAY, ‘Our Flag Means Death’ op Streamz en ‘It’s a Sin’ op VRT NU u met een lach en een traan de mensen achter het acroniem tonen.