Annelien Coorevits met Rick, haar ‘Temptation Island’-collega.
Volledig scherm
PREMIUM
Annelien Coorevits met Rick, haar ‘Temptation Island’-collega. © Vijf

‘Temptation Island’ is ook lastig voor Annelien Coorevits: “Ik kan moeilijk tot de vrouwen doordringen. Ze zijn niet altijd eerlijk”

TVDe commentaren op sociale media zijn niet mals. Volgens veel kijkers gaat het elfde seizoen van ‘Temptation Island’ de geschiedenisboeken in als het saaiste ooit. Presentatrice Annelien Coorevits (32) belooft nog enkele verrassingen, maar ontkent niet dat sommige koppels duidelijk om de verkeerde reden hebben deelgenomen.

16 reacties

 • Bieke Cuyt

  3 jaar geleden
  Tis saai idd en de bekendheid is toch wel mooi mee genomen, nu zijn ze dan bekend als saaiste koppels van het jaar haha
 • Nolle Verdonck

  3 jaar geleden
  Mss moet ze zich ook eens inschrijven. Haar ollitje zal we van de mannelijke verleiders kunnen blijven zeker.
 • huib matthijssen

  3 jaar geleden
  Nou juffrouw. De kandidate zijn braver geworden. Dat is niet de bedoeling van dat programma. Ze denk dr jobke.
 • Jos Vangeel

  3 jaar geleden
  Stop dan met Temptation Island Annelien.
 • Steven Coppieters

  3 jaar geleden
  15 jaar geleden was dit programma nog een leuke guilty pleasure. Helaas zijn de tijden en intenties van deelnemers teveel veranderd. Fake, fake en nog eens fake. De verbale capaciteiten van dit zooitje ongeregeld is van een ongezien abominabel niveau.
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 2. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 1. Justine Vanhulle uit ‘K2 zoekt K3’: “Of ik mijn haar zou blonderen voor K3? Direct!”

  Justine Vanhulle uit ‘K2 zoekt K3’: “Of ik mijn haar zou blonderen voor K3? Direct!”

  Wie wordt het nieuwe K3’tje? Het antwoord op die vraag komt steeds dichterbij. Nu zaterdag starten de eerste studioshows met de twaalf overgebleven kandidaten. Voor Justine Vanhulle (24) kan haar inschrijving sowieso al niet meer stuk. De West-Vlaamse schreef zich zonder al te veel verwachtingen in. “Ja, die auditie was mijn allereerste optreden ooit. Het was waanzin”, vertelt ze. “Ik zou er echt alles aan doen om naast Marthe en Hanne op een podium te staan.”