'Temptation Island: Love or Leave'-deelnemer Bert en zijn nieuwe vriendin, Kelly.
Volledig scherm
PREMIUM
'Temptation Island: Love or Leave'-deelnemer Bert en zijn nieuwe vriendin, Kelly. © Ghyselinck

‘Temptation’-Bert is gelukkig met nieuwe vriendin Kelly: “Nu maar hopen dat Delphine ons met rust laat”

TV“Ik had Delphine geen hoer mogen noemen.” Bert, de opvallendste deelnemer uit het pas afgelopen seizoen van ‘Temptation Island: Love or Leave’, beseft dat hij op bepaalde momenten over de schreef is gegaan. Toch lag de fout niet alleen bij hem, vindt hij. Hij vertelt dat hij slecht werd neergezet door de productie en dat zijn ex ook geen heilig boontje is: “Ik ben heel wat onfrisse dingen over haar te weten gekomen.” Gelukkig is er nu Kelly, de nieuwe vrouw in zijn leven: “Ze is niét ‘de andere dame’.”

0 reacties

  1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
    Mijntelco

    Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

    We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.