Christian en Angela zijn uit elkaar.
Volledig scherm
Christian en Angela zijn uit elkaar. © SBS

‘Temptation’-Angela en Christian uit elkaar: “We raakten het niet eens over trouwen”

TVZe overleefden de ‘ultieme relatietest’ in ‘Temptation Island’, maar het mocht alsnog niet zijn. Angela en Christian zijn intussen uit elkaar, zo laat Angela weten via Instagram. 

7 reacties

 • Gert De Vries

  3 jaar geleden
  Na 't trouwen veranderen sommige vrouwen...
 • arlette Strumane

  3 jaar geleden
  Wie ECHT met rust wil gelaten worden zet geen privé zaken op het web in dit geval instagram .
 • Christien De Waele

  3 jaar geleden
  Als je wel kinderen wil maar niet wil trouwen als man dan scheelt er duidelijk iets. Want je zou dan ook een band hebben die blijft. Dus waarom dan niet trouwen? Meestal financiële kwestie.
 • Jeff Tomson

  3 jaar geleden
  Spijtig, leek wel een tof koppel
 • Bea Touzin

  3 jaar geleden
  Jullie zijn nog veel te jong ! Trouwen moet je doen wanneer je 100% bent en dat is hier niet het geval anders zouden jullie niet uit 1 zijn gegaan . Zo een mooie sterke relatie opgegeven jammer!
 1. Bende van Nijvel-expert kritisch over fictiereeks ‘1985' en Van Quickenborne: “Het dossier moet net wél verjaren”
  PREMIUM
  TV

  Bende van Nij­vel-ex­pert kritisch over fictie­reeks ‘1985' en Van Quickenbor­ne: “Het dossier moet net wél verjaren”

  De nieuwe zondagavondreeks ‘1985' vertelt het verhaal van de Bende van Nijvel, een van de zwartste bladzijden uit onze geschiedenis. Maar is de reeks wel historisch correct? En hoe staat het op dit moment met het onderzoek naar de Bende? ‘Dag Allemaal’ vroeg het aan voormalig politicus Hugo Coveliers (75). “Voor tien miljoen frank verkoopt men in die milieus zijn moeder.”
 2. Zowel Annelien Coorevits als haar vader Jacky hebben een scheiding moeten verwerken: “Elke relatie kent moeilijke momenten, maar soms is de lijm op”
  PREMIUM
  Showbizz

  Zowel Annelien Coorevits als haar vader Jacky hebben een scheiding moeten verwerken: “Elke relatie kent moeilijke momenten, maar soms is de lijm op”

  Fysiek lijken Annelien Coorevits (33) en haar papa Jacky (57) amper op mekaar, maar qua karakter zijn er wel gelijkenissen. Allebei spontaan en sociaal, maar tegelijk zorgzaam en huiselijk. Vader en dochter verstaan mekaar heel goed, des te meer omdat ze allebei een huwelijk op de klippen zagen lopen. Dat vertellen ze in een dubbelinterview in Story. “Maar kijken naar ‘Temptation’? Dat is niks voor mij.”