‘Telefacts Zomer’ trekt op vakantie naar megaresort Baha Mar: “Zolang het niet illegaal is, doen onze butlers alles wat je wil”

TV‘Telefacts Zomer’ reist naar één van de grootste en meest luxueuze hotels ter wereld: Baha Mar. Het megaresort is gelegen in de Bahama’s en ontvangt jaarlijks om en bij het miljoen vakantiegangers. Maar wie zegt dat groot niet exclusief kan zijn? Het hotelcomplex is erop gebrand om mensen de vakantie van hun leven te bezorgen, of je nu een familie met kinderen bent of wilt gokken voor grof geld. Alles kan. Zelfs een golfbaan waar de holes elke dag van plek veranderen.

0 reacties

  1. Kevin Janssens maakt regiedebuut met reeks over concentratiekamp in Breendonk
    TV

    Kevin Janssens maakt regiede­buut met reeks over concentra­tie­kamp in Breendonk

    Een gevierd acteur was hij al, maar nu wil Kevin Janssens (42) bewijzen dat hij ook aan de andere kant van de camera z’n mannetje kan staan. De Antwerpenaar gaat namelijk mee een tv-reeks regisseren over het Fort van Breendonk, dat tijdens de Tweede Wereldoorlog door de nazi’s werd ingericht als interneringskamp. Het project krijgt 120.000 euro ontwikkelingssteun van het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF).