VTM
Volledig scherm
© VTM

'Telefacts' volgt beloegawalvissen van China tot IJsland

TVHoe vergaat het dieren, wanneer ze na jarenlange gevangenschap weer worden vrijgelaten in de natuur? 'Telefacts Zomer' focust vanavond op Little Grey en Little White, twee beloegawalvissen die werden overgebracht naar IJsland nadat hun 'carrière' in een Chinees pretpark erop zat.

2 reacties

 • Nancy Hoylaerts

  4 maanden geleden
  Prachtige dieren,ze zouden niet in gevangenschap gehouden mogen worden. Hopelijk zijn ze gezond en kunnen ze zich nog aanpassen aan hun vrijheid en krijgen nog meer dieren die kans.Ik wens hen in ieder geval een lang en gelukkig vrij leven toe ♥️♥️♥️
 • Marianne Van den Lemmer

  4 maanden geleden
  Ik hoop dat de dieren het goed maken. Ze moeten wel kunnen opgenomen worden in een groep denk ik, om gelukkig en 'normaal' te kunnen leven. Wat spannend!
 1. Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11
  Gouden 11
  1

  Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11

  Dit weekend blonken verschillende spelers uit in de Jupiler Pro League. Zo hield Sinan Bolat de nul in de topper tegen Racing Genk, ontpopte Deniz Undav zich andermaal tot seizoensrevelatie bij leider Union en liet Christian Kouamé de netten trillen tegen rode lantaarn Beerschot. Welke spelers staan er nog in de de Gouden 11 van de week? Een overzicht.
 2. RECENSIE. ‘You 3’: “Dé herinnering dat zelfs een perfecte Parship-tronie uw grootste nachtmerrie kan zijn”
  TV

  RECENSIE. ‘You 3’: “Dé herinne­ring dat zelfs een perfecte Par­ship-tro­nie uw grootste nachtmer­rie kan zijn”

  Wie tegenwoordig het woord ‘seriestalker’ in het nieuws hoort, denkt allesbehalve nog aan Netflix’s succesvolle stalkerserie ‘You’. Maar Joe Goldberg is terug om daar verandering in te brengen. De obsessief op liefde beluste boekenwurm is inmiddels getrouwd én vader van een pasgeboren zoon. Al zou er geen nieuw seizoen zijn, mocht al dat gezinsgeluk niet op één of andere manier doordrenkt raken met leugens, stalking, spanning en moord. Of u deze soapthriller in één keer de nek moet omwringen? Of beter verwoed blijft geloven in toevallige ontmoetingen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.