“Tegen niemand zeggen, hé”: koppel verbouwt Spaans domein zonder vergunningen in ‘Ik Vertrek uit Vlaanderen’

 1. Een B&B uitbaten: hard werken en veel regeltjes. “Eieren van bij de buren mogen we niet serveren”
  PREMIUM

  Een B&B uitbaten: hard werken en veel regeltjes. “Eieren van bij de buren mogen we niet serveren”

  In Villa Zuid-Afrika zie je hoe Kathleen Aerts en man Steven hard werken om hun droomguesthouse te verwezenlijken. Maar na de verbouwingen stopt het niet en dient de volgende uitdaging zich aan: er een goed draaiende zaak van maken. Wat daarvoor nodig is, weten de ervaren B&B-uitbaters Anita, Joost en Luk. Hun adviezen en waarschuwingen zijn dan ook goud waard. “Elk jaar is het toch wel spannend als de boekingen moeten beginnen binnenlopen.”
 2. Onmiddellijk drama in nieuw seizoen ‘Ik vertrek uit Vlaanderen’: “Als ik wist wat we gingen meemaken, had ik het nooit gedaan”
  Play
  TV

  Onmiddel­lijk drama in nieuw seizoen ‘Ik vertrek uit Vlaanderen’: “Als ik wist wat we gingen meemaken, had ik het nooit gedaan”

  ‘Ik vertrek uit Vlaanderen’ is terug, met nieuwe afleveringen waarin Vlaamse gezinnen gevolgd worden die hun dromen najagen in het buitenland. We maken kennis met de familie Van de Velde , die het domein ‘Sonnenhof’ in Oostenrijk koopt om er een gastverblijf van te maken. Al snel blijkt het pand een horrorhuis te zijn: “We voelen ons bedrogen door de makelaar.”