De Vlaamse delegatie met onder anderen Philippe Geubels (midden) komt aan bij het gala van de International Emmy Awards.
Volledig scherm
De Vlaamse delegatie met onder anderen Philippe Geubels (midden) komt aan bij het gala van de International Emmy Awards. © Mark Coenegracht

Team achter ‘Taboe’ komt aan op gala International Emmy Awards

Het team achter het voor een Emmy genomineerde tv-programma ‘Taboe’ is gearriveerd op het gala van de International Emmy Awards, dat deze nacht van start gaat in New York. De Vlaamse delegatie met onder anderen Tom Baetens, Philippe Geubels, Olivier Goris, Kat Steppe, Tom Lenaerts en de rest van het team van Panenka poseerde op de rode loper.

0 reacties

  1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
    Livios

    Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

    Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.