‘Vrede op aarde’, Sven De Leijer.
Volledig scherm
‘Vrede op aarde’, Sven De Leijer. © VRT

Sven De Leijer verliest ongeboren kindje, Siska Schoeters springt in tijdens opnames ‘Vrede op aarde’

TVDeze kerstperiode brengt Eén het vijfde seizoen van ‘Vrede op aarde’, waarin Sven De Leijer (42) opnieuw eigenzinnig terugkijkt op het afgelopen jaar. Sven krijgt dit seizoen versterking van Siska omdat hij en zijn partner droevig nieuws in privésfeer te verwerken kregen. Hun zwangerschap verliep niet zoals gepland en ze verloren hun ongeboren kindje tegen het einde van de zwangerschap aan.

45 reacties

 • TOM DE STROOPER

  1 jaar geleden
  Innige deelneming. Veel sterkte voor jullie beide. Het is het ergste wat je kunt meemaken. Xxx
 • luc verhaegen

  1 jaar geleden
  Veel sterkte aan de ouders en de ganse familie
 • Marijke Gorissen

  1 jaar geleden
  Innige deelneming en veel sterkte aan beiden.
 • Peter Schuttyzer

  1 jaar geleden
  Sterkte en innige deelneming!
 • glenn wouters

  1 jaar geleden
  @Katia Blancmont, dus een zwangerschap beleef je niet samen. De vrouw is inderdaad zwanger, maar de man leeft intens mee, en die zijn verdriet zal even groot zijn als bij de moeder van het kindje. Men zegt tegenwoordig toch ook "wij zijn zwanger". Veel sterkte aan beiden., en hun familie.
 1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.
 2. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.