Acteur Peter De Graef lacht met het uiterlijk van Erik Van Looy.
Volledig scherm
Acteur Peter De Graef lacht met het uiterlijk van Erik Van Looy. © VIER

‘Superlacher’ Robert en de bijzondere look van Erik Van Looy: dit was aflevering 22 van ‘De Slimste Mens’

TVEr zit enige coronamoeheid in ‘De Slimste Mens Ter Wereld’. Na het aanhoudend vuurwerk van Ella Leyers (32), blijven we nu al even op onze honger zitten. Toch zorgde Noémie Wolfs (32) voor wat animo. Ze won de 22ste aflevering met de vingers in de neus. 

1 reactie

 • Carlo Blanckaert

  11 maanden geleden
  Juist je vermaken op tv en populair proberen te worden, terwijl je land in volle corona crisis zit. Je had kunnen weigeren Conner, maar je drang naar populisme is veel groter. 
 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Hoe 1 seconde het verschil maakt tussen mogelijk eeuwige roem en een pijnlijke exit in ‘De Slimste Mens’
  TV
  3

  Hoe 1 seconde het verschil maakt tussen mogelijk eeuwige roem en een pijnlijke exit in ‘De Slimste Mens’

  Eén seconde lag er tussen hemel en hel voor Dorianne Aussems in de derde aflevering van ‘De Slimste Mens’. Eén luttele seconde en het evidente antwoord ‘The Father’. De radiopresentatrice vergat de filmtitel te zeggen, waarop nieuwkomer Jean-Marc Mwema zich met 50 extra seconden vooralsnog tot winnaar kroonde. En Dorianne wat later in de finale kansloos uit het spel werd geknikkerd.
 1. ‘Slimste Mens’-presentator Erik Van Looy krijgt steun van ‘superlacher’: "Publiek of niet, ik blijf lachen"
  PREMIUM
  TV

  ‘Slimste Mens’-presenta­tor Erik Van Looy krijgt steun van ‘superla­cher’: "Publiek of niet, ik blijf lachen"

  Geen gezellige lachers achter presentator Erik Van Looy. Geen reacties achter de juryleden. Wél een zwart vlak met blauw-paarse strepen. Het was gisteravond toch even wennen tijdens de 21ste aflevering van 'De slimste mens'. Maar niet getreurd: vanavond doet 'superlacher' Robert Oris zijn intrede. "Geef die man zo snel mogelijk een standbeeld", grapt Erik Van Looy.